Fejl

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but ​SUB09-TeamViborg is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Solen var atter på vores side

Referat: SUB09 - Team Viborg

Sæsonens anden turneringskamp, og solen var atter på vores side. Endnu engang vidste vi inden kampstart, at det ville være en svær modstander. Dagens modstander var nemlig Team Viborg. Et hold vi desværre sjældent vinder over.

Heldigvis kom damerne godt fra start. En bold i dybden fra Maria Johansen i forsvaret til Janne Geertsen Kristensen i front. Et enkelt træk og slår bolden i modsatte side til Emma Langager der kvitterer med scoringen til 1-0 efter 8 min. Ikke mere end 3 minutter senere er det selv samme Emma der sender bolden afsted til indskiftede Isabell Jørgensen. 2-0, og en formidabel start. Glæden vil ingen ende tage, og kun to minutter mere, og samme setup giver resultatet 3-0 efter blot 13 min. Hermed måtte Team Viborg indsætte en ekstra spiller. Et redskab vi i SUB sjældent spiller imod, men selv har benyttet før. Med stor sikkerhed spiller SUB-mandskabet en flot halvleg og har flere chancer der burde have inkasseret mål. Men presset kan mærkes fra den ekstra markspiller.

Takterne fortsatte i anden halvleg, nu med solen bagende lige i ansigtet.

Efter 45 min. spil ville Team Viborg også på tavlen, og hamrede igennem SUB-forsvaret. 3-1, og dermed farvel til den ekstra spiller.

Sandra Mathiassen skulle også på scoringslisten og scorede 5 minutter senere til 4–1. Ind med ekstra spiller. Team Viborg prøvede igen og indkasserede et hovedstødsmål der er sjældent set i syvmands damekampe. 4-2. Ud med den ekstra spiller. Sandra Mathiassen var dog ikke færdig og får sparket bolden lige knap og nap på målstregen, den halv-cleares, Else får foden på og Isabel Jørgensen skubber den de sidste centimeter i mål. 5-2 til SUB09 som bliver kampens resultat.

Der blev arbejdet over hele linjen, med flere gode kombinationer, folk der løb sig fri for hinanden, gode forsøg på mål og en flimrende kamp af Line i mål, som også inkasserede flest stemmer og dermed blev Kampens spiller. Derudover var der stemmer til både Emma Langager, Mette Holst og Sandra.

8 min. 1-0 Emma Langager
11 min. 2-0 Isabell Rudbeck Jørgensen (Emma Langager)
13 min. 3-0 Isabell Rudbeck Jørgensen (Emma Langager)
45 min. 3-1
50 min. 4-1 Sandra Mathiassen
52 min. 4-2
55 min. Isabell Rudbeck Jørgensen (Else Astrup)

Næste kamp er på udebane mod ØK onsdag d. 4/5 kl 19.000.

{gallery cols=4 rows=6 lightbox="boxplus/darksquare"}​SUB09-TeamViborg{/gallery}