Kampreferat serie 1: Roslev IK - Ulbjerg IF

Ulbjerg IF serie 1 stod foran et vigtig opgør i puljen, da man på udebane skulle op mod Roslev IK, som før kampen endnu ikke havde scoret point i foråret, og det havde de stadig ikke eftersom UIF tog alle tre point efter en sikker og velfortjent sejr på 2-4 efter en målløs 1. halvleg. UIF startede som lyn og torden, og kom stærke ud til kampen. Et resultat og indsats senest mod Nibe skulle vaskes væk. En god offensiv start på kampen, hvor hjemmeholdet ikke var over midten de første 10 minutter, og en bunke hjørnespark til UIF vidnede om et UIF mandskab der var opsatte på, at få de tre point. Tilmed fik man allerede efter to min annulleret en scoring, hvor en veloplagt Kasper Ambrosius blev vinket for offside. Herefter kom Roslev bedre med, og var ved et par gange ganske nærgående, men keeper Morten K. Møller tog sig af tingene. UIF fik igen greb om tingene og flere gode chancer kom, bl.a. til Kim Sørensen kort før pausen, som dog ikke kunne finde nettet.

2. halvleg og UIF ville fortsætte de gode takter, men fik hurtigt en slem overraskelse. Et frispark på kanten af feltet, som kampens dommer var den eneste der kunne se, blev sendt i nettet af hjemmeholdet, og føring på 1-0 allerede efter et minut af 2. halvleg. Nu frygtede man lidt for fortsættelsen, og ville gæsterne falde sammen. Det var ingenlunde tilfældet, og man fik et stærkt svar fra UIF. På ti minutter gik man fra at være bagud, til at føre 1-3. De to første scoringer signeret af Tommy Grøn Christensen, som på dagen var sendt i front. Nu forstår jeg langt bedre betegnelsen falsk 9er!! Tredje scoring blev sat ind af Anders Sørensen fra kanten af feltet med venstre skøjten. Se hvad der sker når man skyder på mål. I fin kontrol med tingene var UIF, men alligevel lykkedes det Roslev, at få reduceret efter lidt klumpspil i feltet, og en åben kamp igen. Men som før i halvlegen slog UIF hurtigt tilbage. Et hjørnespark til UIF gik i mål og alle på stadion og i Roslev by troede det var et selvmål, men med en jubelscene som sjældent set, måtte man formode, at veteranen Jesper Jørgensen havdet sidste hoved på bolden. Om ikke andet så i hvert fald en 4-2 føring til UIF, og på vej mod tre super vigtige point. Scoringen og jubelscenen tog også pusten fra hjemmeholdet, som strakte våben, og ikke havde mere at komme med. UIF kunne køre en sikker sejr i hus, og dermed fornyet håb om overlevelse i puljen, hvor der på dagen var rigtig mange gode præstationer rundt på banen. Den bedste ifølge de afgivne stemmer, var med 5 stk. Kasper Ambrosius. Han og de øvrige spillere har en vigtig hjemmekamp på torsdag kl. 19.00 på Ulbjerg Stadion, hvor Højslev St. kommer på besøg.