SUB09 - Vejgaard 2-2 (0-1)

0-1 (27 min)

1-1 Emma Langager (63 min)

2-1 Sara Poulsen (65 min)

2-2 (90 min)

 


I et fantastisk fodboldvejr blev det tirsdag aften igen tid til at samles og snøre støvlerne til kamp. Efter lørdagens aflyste hjemmekamp pga. mange skader og afbud, så havde vi igen et stærkt mandskab til rådighed i aftenens kamp til at fiske points hjem i vor åleruse.

 


Kampen var anderledes på mange parametre. Efter at have mistet Leah Sørensen, så har vi nu langt større afhængighed af hinanden, og det kan ses på spillet. For pigerne skal roses i høj grad for at arbejde stenhårdt med at bruge hinanden, være boldbesidende og dermed få modstanderne lokket i flest mulige fælder. Det er en proces og det satte sit præg på kampens tempo. Af og til kunne tempoet være på højde med en Wienerwals i "vild med dans". Det gav Vejgaard mulighed for at bruge deres fysik som et våben.

Allerede efter 6 minutter er vi uhyggelig tæt på at få nettet til at blafre i sommervinden. En fantastisk bold i dybden fra Sara bliver desværre et par træk for langt og løber ud i sandet. Alligevel bygger vi videre på vores sandslot og forsøger at få spillet til at køre. Det giver et par fejl og desværre bliver vi kynisk straffet efter 27 minutter hvor vort forsvar mister bolden højt på banen. Det lignede lumsk kviksand da vi faldt i bolden, og kort efter var bolden i vort eget net.


Til pausen blev der bedt om at skrue tempoet op, bevæge sig lidt mere som i en herlig Jitterbox. Det gav flere chancer. Desuden skal nævnes, at Charlotte Kjølhede Sørensen fik comeback og viste momenter af rigtig stor boldbegavelse. Hun bliver på sigt et farligt våben.

Efter små 20 minutter får vi prikket hul. Først er der en fremragende dybdebold i højre side til Sara som oversprinter dem alle og Vejgaards back ser ikke andet end en sandstorm foran sig. Herefter lægger hun fremragende bolden skråt bagud i feltet til Emma Langager som elegant lægger bolden i det lange hjørne.

Bare minutter senere er der igen kaos i Vejgaards forsvar og et indlæg fra Tessa bliver forlænget i hovedspillet af Ida. Den falder ned mellem to Vejgaard spillere som slet ikke får snakket sammen. Med venstrebenet hamrer Sara Poulsen bolden i kassen. Så er der i den grad Beach Party.

Desværre begynder vi at blive lidt passive og Vejgaard får blandt andet testet vores træværk og desuden et mål annulleret i en offside.

Det begynder at ligne en sejr, men i det 90. minut kommer de stærkt igennem i vores højre og et knivskarp indlæg bryder igennem vores forsvarsværk og bliver sat ind. Dermed rinder timeglasset ud og kampen ender med pointdeling.

 


Set over kampen et fortjent resultat. Vi ved på forhånd at Vejgaard bliver et hold vi kommer til at slås med pointene om. Derfor er det ekstra ærgerligt at miste to points med få minutter igen. Omvendt er det uhyre positivt at se, at vi begynder at sætte spillet, turde bruge hinanden og med et par kampe mere i benene, så kan det her gå hen og blive et festfyrværkeri af god kvindebold. Det er i hvert fald målet.

 


Dagens spiller: Sara "Mi Mii" Poulsen

Hvis superlativer var et kortspil, så ville Sara have svært ved at favne kortene i hendes hånd. Hun var vor farligste spiller og bidrog med et arbejdsraseri af en anden verden. Det er tydeligt at se, at hun spiller på et højt niveau, men i samme ombæring skal Ida Gundersen også nævnes. Hun har også spillet fremragende på hendes nye placering som defensiv midt og her går hun til stålet i alle situationer og skaber ro, tryghed og sammenhæng. Flot kamp af de to spillere der slugte langt de fleste stemmer.

 


Referant: Lars Løvig