SUB 88 må være Jyllands eller Danmarks mest stabile indendørs fodbold hold. Hele 5 gange har de samme spillere igennem årerne  kvaliceret sig til det Jysk Mesterskab, og hver gang har de her gået hele vejen og er flot, flot kommet i finalen.

Det gjorde de også her i weekenden hvor turneringen blev afholdt i Hadsund hallerne.

Turneringen er bygget op så alle 8 hold alle møder hinanden over 2 dage. De 4 bedste går så i semifinalen Nr. 1 møder Nr. 4 og Nr. 2 møder Nr. 3.

SUB 88 fik ellers en dårlig start og startede med at tabe 6-2 til Aulum. Men så fik de storspillet frem og vandt de efterfølgende kampe stort 10-1 over Skødstrup, 8-1 over Team Vest, 8-4 over Hobro 2 som de nu overtog 1 pladsen fra, 6-2 om søndagen over Hobro 1, 8-2 over Vorup og 5-2 over Arnum/Gram. Holdet blev en sikker Nr. 1 og skulle møde Skødstrup i semifinalen, som blev knust 6-0.

Holdet skulle så møde Hobro 2 i finalen som havde vundet over Aulum i den anden semifinalen. Finalen blev dog en stor nedtur for SUB 88 holdet, der i starten 3 gange ramte indersiden af overligger og stolpe. Og hver gang slog Hobro contra og scorede. Usikkerheden bredte sig for det ellers sikkert spillende SUB holdet. Som endte med at tabe 7-2. Og det var forståelig nogle skuffet spillere der skulle tages billeder af. For ingen tvivl om for alle at de var turneringens bedste hold, men slog desværre ikke til i selve finalen. Nu har de 2 1 pladser og 3 2 pladser på deres cv.

Spillerne er Bastian Terp, Anders Sørensen, Christian Malik, Peter Lund, Tobias Sloth, Benjamin Bech, Simon Herman og træner var Flemming Lund.