SUB 09 - Vejgaard 0-7 (0-3)

En ganske ubehagelig oplevelse for trænere og spillere.
Jeg vil skåne læsere for detaljer, men vi inkasserede tre mål efter standardsituationer, et selvmål og et par mål, som vores keeper på en god dag havde klaret.
Vejgaard var langt bedre på dagen og dominerede nærmest fra start til slut. Vi fik skabt sporadiske chancer, men haltede kampen igennem efter Vejgaard både i tempo, boldomgang og indstilling.
En kamp som bare skal glemmes.
Dog fik en heroisk fightende Maria Svenningsen tilkæmpet sig de fleste stemmer

/Kristian Dam Kjær

SUB 09 - Tornby  4-3 (1-1)
9.min. 0-1.
20.min. 1-1. Ditte Sjømann (Maria Svenningsen)
51.min. 2-1. Charlotte Kjølhede (AK)
57.min. 3-1. Ditte Sjømann (Charlotte Kjølhede)
76.min. 3-2.
77.min. 4-2. Kathrine Bach Møller (Mie Lund)
87.min. 4-3

Advarsel til en Tornby-spiller

HOLDOPSTILLING:
Sanne Pedersen
Emma Langager  Ena Klausen  Janni Mikkelsen  A.K. Mikkelsen
Michelle Drejdal  Maria Svenningsen  Line Østergaard  Kathrine Bach Møller
Charlotte Kjølhede  Ditte Sjømann

Udskiftere: Mie Lund, Else Astrup og Maria Johansen

På et solbeskinnet og jubilæumspræget Ulbjerg Stadion var det en flok topmotiverede SUB-piger, som mødte op til kamp imod Tornby. Alle var vist indstillede på at revanchere sig ovenpå torsdagens katastrofale indsats imod Vejgaard. Og med et talstærkt publikum i ryggen, og jubilæumsfest senere på aftenen, kunne det kun blive en god kamp.
Op til kampen havde jeg valgt at skifte ud på målmandsposten og give comeback til rutinerede Sanne Pedersen, som skulle ind og bidrage med lyd og engagement. Og det må man sige at hun gjorde. Tilmed diskede hun op med vigtige redninger og deltog i spillet, men skabte også mere ro i den bageste kæde.
Derudover blev der også givet sæsondebut til Janni Mikkelsen, som havde fået tilladelse til at skralde igennem, og det er en opgave, som Janni ikke er bleg for at påtage sig, og hun spillede en flot kamp i midterforsvaret sammen med ”Ernst”.
Oplægget til kampen var ”back to basic”, hvor pigerne skulle ind og genfinde SUB-dyderne, hvor man slås for hinanden og spiller bolden rundt. Ganske simpelt - men ind i mellem nødvendigt!

Vi startede flot ud og lod os ikke slå ud af Tornbys tidlige føringsmål. Pigerne spillede med tålmodighed og aggressivitet, som efter små 20 min. blev belønnet med en flot scoring af vores ny-opfundne angriber, Ditte Sjømann, på Svennes oplæg.
Tornby bed godt fra sig, og kunne med lidt held godt have scoret et par mål yderligere, men både underkanten af overliggeren og keeper Sanne afværgede resten af 1.halvleg.
2.halvleg var kun 6 minutter gammel, da A.K. med en fornem diagonalbold sendte Charlotte Kjølhede afsted, og med et listigt chip over keeperen stod det 2-1. En udmærket scoring af Charlotte
Knap havde Tornby givet bolden op, inden de endnu engang sendte et drøn på overliggeren bag Sanne P. i målet til stor ærgrelse for hele Tornby-lejren.
Efter en times tid måtte publikum slippe fadøllene for at klappe, da Ditte Sjømann med det kolde højreben scorede til 3-1 på kusinerne Ena og Charlottes forarbejde. Det slog dog ikke Tornby ud. De blev ved med at producere chancer, men afgav også plads bagude til en del kontrachancer.
Inden Tornbys reducering til 3-2 med et kvarter igen, havde de kort forinden testet underkanten af overliggeren for tredje gang i kampen. Lidt heldige var vi…
I samme minut som Tornbys reducering tog Mie Lund et par træk på højrekanten og centrede ind til Kathrine, som ”børlede” bolden ind over stregen til 4-2. Og endnu engang jubel på Ulbjerg Stadion.
I de døende minutter fik Tornby bolden i kassen til slutresultatet 4-3 efter en god og underholdende kamp. Vi må være ærlige og indrømme, at var kampen endt uafgjort, kunne vi ikke have klaget over dette. Men heldet følger de dygtige, og udfra den frase må vi være meget dygtige. Og det er pigerne, når de vil. Og det ville de så meget i lørdags, at chefen måtte belønne dem med en kasse fra det lokale bryggeri i Skive…
Kampens spillere blev den dobbelte målscorer, Ditte Sjømann, og keeper, Sanne Pedersen.

/Kristian Dam Kjær

Nyheder

 • Træningsstart + Generalforsamling 2019

 • Kampreferat serie 1: Ulbjerg IF - Kvik/Aalestrup IF

  Ulbjerg IF serie 1 skulle lørdag i kamp for sidste... Læs mere
 • Kampreferat jyllandsserien kvinder: AaB - SUB09

  AaB - SUB09 6-0 (3-0) HOLDOPSTILLING:Sanne Pederse... Læs mere
 • Kampreferat serie 1: Ulbjerg IF - Viborg FF

  Ulbjerg IF serie 1 havde lørdag besøg af Viborg FF... Læs mere
 • Kampreferat jyllandsserien kvinder: SUB09 - Tornby

  SUB09 - Tornby 4-3 (2-1)23.min. 0-1. selvmål, Mari... Læs mere

Gå til toppen