SUB 09 - Aalborg Chang  3-0 (0-0)
1-0. 70.min.  Sara Just Poulsen (Kathrine Møller)
2-0. 72 min. Line Østergaard (straffespark)
3-0. 78 min. Line Østergaard
Advarsler til Chang i 4.min. og 72.min. samt rødt kørt i 89.min.

OPSTILLING:
Line Møller
Mie Lund  Ena Klausen  Janni Mikkelsen  A.-K. Mikkelsen
Tessa Vadsholt  Maria Svenningsen  Line Østergaard  Michelle Drejdal
Charlotte Kjølhede  Sara Poulsen

Udskiftere: Kathrine Møller, Ditte Sjømann og Camilla Porup

Forårssæsonens hjemmekampe på Borup Stadion har budt på lutter sejre, og mandagens kamp var ingen undtagelse. Line Møller gjorde comeback i SUB-målet og kvitterede med årets første clean sheet, så det var rart at prøve at spille til 0.
Med erfaringen fra kampen i Chang in mente var vi forberedt på hårdt og fysisk spil, men SUB-pigerne var klar på opgaven og spillede til tider en meget fin kamp, hvor fokuspunktet var at afvikle bolden hurtigt, inden de hårde fysiske dueller.
Med styrmand Ena i forsvaret og en sikker Line i målet blev der lukket godt af bagude, da vi efter en god start overlod initiativet til Chang. Forinden havde Sara sendt en friløber på indersiden af stolpen, og et par chancer fra distancen blev på alternativt vis snuppet af Chang-keeperen. Netop Sara var en evig kilde til uro for Chang-forsvaret, og tre gange i kampen måtte de bruge ufine metoder for at stoppe hende, hvilket kampens dygtige dommer, Karsten Toft Hansen, også straffede med 2 gule og 1 direkte rødt kort.
I pausen ændrede vi til 3-5-2 for at lægge mere tryk på midtbanen med en ekstra spiller. Svenne trak ned i midterforsvaret og satte Changs bedste spiller helt ud af spillet, så hun med 10 min. igen frustreret forlod banen. Når Svenne mandsopdækker, minder det lidt om en vedholdende foxterrier, som har set sig gal på postbuddet. En fantastisk arbejdsindsats og indstilling, som også blev belønnet med titlen som kampens spiller.
Målene lod længe vente på sig, men efter 70 min. spillede Kathrine Sara fri, som scorede alene med keeperen. Blot 2 minutter senere sendte Charlotte Sara alene afsted blot for at blive nedlagt og få tilkendt et straffespark, som Line Ø. på sikkert vis omsatte til scoring.
Selvsamme Ø. tog sagen i egen hånd med 12 min. igen, da hun efter en solotur cementerede sejren til 3-0 med et fint spark med venstrefoden.
I sidste minut blev Sara endnu engang frataget en friløber, og forseelsen kostede Chang-spilleren direkte rødt. Det efterfølgende frispark var AK-tordenstøvle tæt på at sende i kassen.
En velfortjent sejr hvor alle piger bød sig til og arbejdede hårdt for sagen.
Svenne løb med de fleste stemmer, men Sara hev også et pænt antal stemmer hjem.
At man så samtidigt vælger at fejre sejren i omklædningsrummet til tonerne af Fede Finn og Funnyboyz’ ”kærligheden brænder” fuldendte en jævn god mandag aften i Låstrup.

/Kristian Dam Kjær

Nyheder

 • Træningsstart + Generalforsamling 2019

 • Kampreferat serie 1: Ulbjerg IF - Kvik/Aalestrup IF

  Ulbjerg IF serie 1 skulle lørdag i kamp for sidste... Læs mere
 • Kampreferat jyllandsserien kvinder: AaB - SUB09

  AaB - SUB09 6-0 (3-0) HOLDOPSTILLING:Sanne Pederse... Læs mere
 • Kampreferat serie 1: Ulbjerg IF - Viborg FF

  Ulbjerg IF serie 1 havde lørdag besøg af Viborg FF... Læs mere
 • Kampreferat jyllandsserien kvinder: SUB09 - Tornby

  SUB09 - Tornby 4-3 (2-1)23.min. 0-1. selvmål, Mari... Læs mere

Gå til toppen