Holtet - SUB 09  3-1 (1-0)     D.21/8-18
3-1. Kathrine Møller (88)

OPSTILLING:
Gitte Thorsager
Emma Langager  Ena Klausen  Maria Svenningsen  A.-K. Mikkelsen
Camilla Porup  Line Østergaard  Kathrine Møller  Maja Ploumann
Ida Velling  Sara Poulsen

Udskiftere: Stinne Hermann og Mie Lund

Efterårssæsonen blev desværre indledt med et brandærgerligt nederlag til et stærkt Holtet-hold, som uden tvivl vil byde sig til i oprykningskampen.
Med rutinerede Gitte Thorsager på mål og debut til unge og meget lovende Maja Ploumann spillede pigerne en rigtig, rigtig flot kamp, hvor der blev arbejdet stenhårdt på alle pladser og produceret mange chancer. Men det var en af de kampe, hvor bolden bare ikke ville ind. I modsatte ende stod defensiven meget stærkt og blev kun overlistet på flotte mål på langskud og soloaktioner.
Først til allersidst lykkedes det kampens spiller, Kathrine Møller, at score trøstmålet til slutresultatet 3-1, da hun med sit stærke venstreben smaskede bolden i nettet fra kanten af feltet.

At det ikke blev til point, kan vi kun ærgre os over, men der var så mange positive takter, så meget flot spil og rigtigt mange producerede chancer, at det tegner godt for efterårssæsonen. Ida Velling gjorde ligeledes comeback efter 4 måneders ophold i Tanzania, og det bliver uden tvivl en kærkommen forstærkning til det offensive spil, selvom det ikke blev til mål i åbningskampen i Holtet.

/Kristian Dam Kjær