Tornby - SUB 09  2-2 (1-0)
74.min. 2-1. Line Østergaard (Emma Langager)
84.min. 2-2. Ida Velling (Stinne Hermann)
Adv. Ena Klausen (79)

HOLDOPSTILLING:
Gitte Thorsager
Mie Lund  Ena Klausen  Maria Svenningsen  A.-K. Mikkelsen
Emma Langager  Line Østergaard  Stinne Hermann  Kathrine Møller
Ida Velling  Anne Hald

Udskiftere: Else Astrup og Kirsten Rømer

Dagsrejsen til Tornby endte i en 2-2 deling i en meget fysiskbetonet match, hvor især Tornby-spillerne fik lov til at gå til stålet.
En god indledning afgav store chancer, som vi desværre ikke fik omsat til scoring.
Tornby var dygtige i presspillet og det resulterede i en 1-0 scoring, da de opfangede bolden i vores opspil og scorede på et indlæg tæt under mål.
2-0 scoringen kom i det 69.min. efter en flot soloaktion fra Tornbys højrekant-spiller, som skar ind i banen og fra kanten af feltet hamrede læderet ind bag Gitte Thorsager. Kort efter hev Gitte T. en refleksredning op af ærmet, da hun ved roden af stolpen med en fodparade forhindrede en 3-0 scoring.
Heldigvis er SUB-pigerne velsignet med en fantastisk fightervilje og god moral, og da Line Østergaard efter en ganske glimrende solotur og afslutning fik reduceret på Langagers fremlægning, lugtede udligningen lige om hjørnet. Kort efter fik vi en scoring annulleret efter et hjørnespark. Udsigten til udligning forsvandt et kort øjeblik, da Ena måtte holde ufrivillig pause i 10 min. pga. håndboldspil i en omstilling. Trods undertal udlignede Ida Velling på Stinne Hermanns flotte stikning i dybden. En flot scoring, da Ida i optakten havde erobret bolden på egen bane, spillede Stinne og tog det lange løb, inden hun udplacerede keeperen.
I overtiden havde både Line Ø. og Ida Velling begge en stor mulighed for at score yderligere.
2-2 var et fair resultat og det var en superflot moral, som pigerne udviste denne eftermiddag.
Dagens spiller blev fortjent Gitte T. i målet.

/Kristian Dam Kjær