SUB 09 - Støvring 0-2 (0-1)


En indiskutabelt Støvring-sejr. Så kort og præcist kan tirsdagens kamp beskrives. Vi har mødt Støvring en del gange efterhånden og sejrene er fordelt lige i mellem os efter tirsdagens kamp. Men denne gang var Støvrings sejr ganske overlegen, selvom cifrene antyder noget andet. De var bedre end os på alle parametre, og vi havde ikke en reel chance i kampen. Men takket være fight og en glimrende keeper i Sanne Pedersen i målet blev nederlaget begrænset til 0-2.


0-1 scoringen opstod efter en fejlaflevering udenfor eget felt efter 35 min. og 0-2 scoringen faldt lige efter pausen på en fin solotur.
Ellers er der ikke så meget at berette om end at vi simpelthen bare tabte til en bedre modstander, men fighterviljen og indstillingen var ganske godkendt.
Kathrine Møller og Ena Klausen hev begge 4 stemmer hjem, men blev tæt forfulgt af Sanne Pedersen og Maja Plougmann, som begge fik 3 stemmer.


Nu trænger vi snart til en sejr igen, og den kunne passende komme på lørdag hjemme imod Holtet kl.15 på Borup stadion, hvor vi ligeledes holder 10 års SUB09-jubilæum med forskellige aktiviteter og tiltag. Så kom glad forbi og støt op om de gæve SUB-piger- og kwindfolk.

/Kristian Dam Kjær

Nyheder

 • Kampreferat serie 1: Ulbjerg IF - Skive IK

  Det var sidste udkald for Ulbjerg IF serie 1 i... Læs mere
 • Kampreferat jyllandsserien kvinder: Tornby - SUB09

  Tornby - SUB09  0-2 (0-0)47. min. 0-1. Ida... Læs mere
 • Kampreferat serie 1: Aalborg Freja - Ulbjerg IF

  Ulbjerg IF serie 1 var på en svær udebane mod... Læs mere
 • Kampreferat jyllandsserien kvinder: SUB 09 - Holtet

  SUB09 - Holtet 2-3 (0-2)6.min. 0-1. Michela... Læs mere
 • Kampreferat serie 1: Ulbjerg IF - Gundersted IF

  En ny vigtig hjemmekamp ventede Ulbjerg IF serie... Læs mere

Gå til toppen