Aabybro - SUB09  5-2  (3-0)
3-1. Ida Velling
3-2. Ena Klausen/Kathrine Møller

Forårets sidste kamp i Aabybro var uden betydning for begge hold udover hvem, der skulle slutte som nr.4 og nr.5. Med nederlaget måtte vi ”nøjes” med 5.pladsen, men det ændrer ikke på, at foråret har været yderst tilfredsstillende, hvor især de første kampe kastede en del point af sig. Målet om at undgå nedrykning blev indfriet og nu kan pigerne gå på velfortjent ferie og blive restitueret, for flere døjer med småskavanker og dets lige.


Selve kampen bar også præg af, at der ikke var alverden på spil. Aabybro kom lidt for let til deres scoringer og vi manglede generelt den sidste koncentration i mange situationer. Men pigerne skal ikke klandres for deres indsats, for i 2.halvlege strammede de op og kom på 3-2, da først Ida reducerede på et flot gennemspillet angreb, hvor Sanne satte hurtigt i gang til Ena, videre til Kathrine og så til sidst Ida = scoring. Bum! Lige efter fodboldens ABC.


Kort efter opstod der spænding, da vi reducerede til 3-2. Men der er stadigvæk lige så stor spænding om, hvem målet skal tilskrives. Kathrines hjørnespark røg i mål via Ena eller en modspiller. Mysteriet er stort, og jeg tænker ikke, at vi får en opklaring på denne side af jul…
Vi havde adskillige og store chancer til en udligning, men manglede den sidst snert, og til sidst lukkede og slukkede Aabybro med to scoringer. Ros til pigerne for et flot comeback i 2.halvleg trods bagud med 3-0 ved pausen.

Rutinerede Else Astrup arbejdede godt i sommervarmen og høstede flest stemmer tæt forfulgt af Kathrine Møller og Mette Holst.

/Kristian Dam Kjær

Nyheder

 • Kampreferat serie 1: Ulbjerg IF - Roslev

  I sidste runde i serie 1, skulle UIF op mod... Læs mere
 • Kampreferat JS kvinder: Aabybro - SUB09

  Aabybro - SUB09  5-2  (3-0)3-1. Ida Velling3-2... Læs mere
 • Kampreferat JS kvinder: Holtet - SUB09

  Holtet - SUB09  1-0 (1-0)43.min. 1-0. Ena Klausen... Læs mere
 • Kampreferat serie 1: Nibe B - Ulbjerg IF

  Ulbjerg IF serie 1 gæstede topholdet fra Nibe,... Læs mere
 • Kampreferat serie 1: Ulbjerg IF - Skive IK

  Det var sidste udkald for Ulbjerg IF serie 1 i... Læs mere

Gå til toppen