SUB09 – Aalborg Freja  3-2 (3-1)
1-1.    Kathrine Møller (20)
2-1. Sandra Mathiassen (26)
3-1. Ida Velling (39)

Efterårssæsonen blev indledt med en arbejdssejr over oprykkerne fra Aalborg Freja efter en kamp med fem flotte scoringer.
Aalborg Freja indledte med et flot langskud via underkanten af overliggeren, men Kathrine Møllers gyldne venstre skøjte svarede igen med et lige så flot langskudsmål – trods strid modvind.
Tina Sandberg, som har valgt at prioritere fodbolden igen, lavede det flotte forarbejde på venstrekanten til Sandra Mathiassens 2-1 scoring tæt under mål, og med godt fem minutter til pausen tog Ida Velling et super soloraid fra midten, hvor hun afslutningsvis og elegant lobbede bolden over keeperen til pauseføringen 3-1.

Med vinden i ryggen i 2.halvleg burde føringen have været udbygget, men et godt Freja-holde kæmpede sig tilbage i kampen og fik skabt spænding i kampen med en flot scoring fra kanten af feltet til 3-2.
Panikken spredte sig i de resterende minutter, men en stærkt spillende og hjemvendt keeper, Line Møller, reddede et par afgørende bolde, inden dommer Jan Hald fløjtede kampen af. Men det holdt hårdt, og flere af pigerne smed sig udmattet i græsset.

Bedre start kunne vi ikke ønske os, og pigerne fortjener stor ros for hårdt arbejde kampen igennem og momentvis fint spil.
Maria Svenningsen, Ida Velling, Sandra Mathiassen og Line Møller fik lige mange stemmer efter kampen.

/Kristian Dam Kjær

Nyheder

 • Kampreferat JS kvinder: SUB09 - Aalborg Freja

  SUB09 – Aalborg Freja  3-2 (3-1)1-1.    Kathrine... Læs mere
 • Kampreferat serie 1: Ulbjerg IF - Roslev

  I sidste runde i serie 1, skulle UIF op mod... Læs mere
 • Kampreferat JS kvinder: Aabybro - SUB09

  Aabybro - SUB09  5-2  (3-0)3-1. Ida Velling3-2... Læs mere
 • Kampreferat JS kvinder: Holtet - SUB09

  Holtet - SUB09  1-0 (1-0)43.min. 1-0. Ena Klausen... Læs mere
 • Kampreferat serie 1: Nibe B - Ulbjerg IF

  Ulbjerg IF serie 1 gæstede topholdet fra Nibe,... Læs mere

Gå til toppen