Vi har i UIF gået med en idé om at lave en Padeltennis bane på grunden i forlængelse af multibanen. En arbejdsgruppe har knoklet med at kontakte kommune omkring byggetilladelse, søge fonde til projektet, kontakte parter til byggeriet samt kontakt til A-sport om levering af en padeltennisbane.

Vi er glade for at kunne meddele, at arbejdsgruppen samt bestyrelsen har godkendt planen for projektet, og vi regner med snarest at sætte projektet i gang 🙂

Padeltennisbanen vil som tidligere nævnt blive placeret i forlængelse af multibanen væk fra klubhuset, og vil blive forsynet med automatisk bookingsystem med kodelås og lysstyring, så anlægget kræver minimal vedligeholdelse og arbejde for klubben. Banen forventes at stå færdig inden sommerferien.

Der arbejdes pt. på løsninger omkring sponsorer, den økonomiske del samt rabatordning for medlemmer til brug af banen. Banen er selvfølgelig åben for alle. Yderligere info vil komme, når banen nærmer sin færdiggørelse.

Padeltennis er en sport, der har taget Danmark med storm og er i rivende udvikling. Arbejdsgruppen har besluttet, at dette var tidspunktet at slå til, hvis man ønskede at komme med på bølgen og være "first-mover" i området. Vi glæder os til at kunne præsentere det færdige resultat!

Hvis der er spørgsmål til projektet, banen, Padeltennis eller man har input der ellers vedrører eller kan hjælpe projektet, er man velkommen til at kontakte Formand Jakob Frandsen på 61778669.

Man kan desuden se vores samarbejdspartner A-sports video omkring opsætning af banen her: https://youtu.be/836JaVfNZU8


Mvh. Jakob Frandsen
Formand Ulbjerg Idrætsforening