Ulbjerg IF serie 3 mødte fredag aften Borup IF i et vaskeægte lokalopgør. Det var anden kamp i ugen efter tirsdagens sejr i Møldrup og der var vigtige point på spil for begge hold i topstriden af rækken.


1. halvleg var ikke mange minutter gammel, da Niclas Astrup kom fint til baglinjen og smækkede bolden ind til Erik Nygaard, som hamrede den på overliggeren. Tæt på en drømmestart til UIF og Erik spritnye Adidas Copa Mondial. Ulbjerg holdet stod godt i organisationen og Borup spilede bolden rundt på egen banehalvdel. Efter 8 minutter kom føringen til de hvidklædte, da et frispark fra Niclas Astrup fik lov at sejle hele vejen ind i det lange hjørne. Borup forsøgte herefter at sætte sig på kampen og havde bolden en del men primært på egen banehalvdel, hvorefter der blev slået lange bolde frem. Ulbjerg keeperen måtte en enkelt gang strække sig helt for at holde et hjørnespark ude af kassen. Midt i halvlegen tog Kasper Ambrosius et hidsigt pres fra venstre mod højre, men endte med at lave frispark og sparkede efterfølgende bolden hårdt mod banden! Så hårdt at han kort efter måtte lave udskiftningstegnet til bænken, som flot blev fanget af Borups livetransmission. Det er endnu ikke gjort op i UIFs bødekasse, hvad sådan en skade takseres til. Sidst i halvlegen kom UIF også på 0-2, da Niclas Astrup fik presset sig foran sin modstander på en dyb stikning og kunne fordoble føringen og sine mål i kampen.


2. halvleg og nu forventede man Borup ville op og presse på, men Ulbjerg stod rigtig godt på den tunge bane og afviste Borup i deres forsøg på at diktere spillet. Farligst var Borup på dødbolde og hjørnespark men uden for alvor at true Ulbjerg målet. Ulbjerg skabte heller ikke de store chancer i anden halvleg, hvor det var lige ved og næsten for Anders Sørensen og Erik Nygaard efter indlæg. Kort før lukketid fik Borup reduceret til 1-2, da en UIF spiller fik tacklet bolden til en fri Borup kant, som kunne spille bolden ind i panden på en Borup angriber. Det sidste pres kom dog aldrig fra Borup, der måtte se sig reduceret til 10 mand efter en udvisning for brok og voldsomt sprog.


En god sejr til Ulbjerg, som økonomiserede med kræfterne i det hårde kampprogram. I næste uge venter 2 udebanekampe, når holdet torsdag møder Doense/Vebbestrup og allerede lørdag skal en tur til Klejtrup.