At kalde mandagens kamp for en kedelig dag på kontoret for Line Møller i målet er næppe en underdrivelse, da SUB ude vandt hele 0-11 over Foulum IF.

SUB startede kampen rigtig fint med god boldomgang og løb uden bold, hvorfor damerne hurtigt fik kreeret fine chancer, bl.a. til Kathrine Møller der har et godt hug på undersiden at overliggeren - et hug der med det blotte øje ser ud til at være på den rigtige side af stregen - blot ikke dommerens, hvorfor situationen istedet udløser et frispark til Foulum keeperen, til stor undren for damerne. Efter 11 min. kan Camilla Porup istedet bringe damerne i front, efter et godt ryk ind i banen på en lang bold i dybden af Anna-Katrine Mikkelsen. Denne opskrift skal kampen igennem vise sig uhyre effektiv, da det lykkes Camilla at sende bolden i nettet hele 4 gange. Herudover spiller Ida Velling en rigtig god kamp på 10’er positionen, og er en konstant trussel mod Foulums midterforsvar, hvorfor hun fortjent kan sende bolden i kassen blot 8 min. senere, igen på assist af på Anna-Katrine Mikkelsen. Blot 2 min. senere får Anna-Katrine selv lov til at putte kuglen i kassen fra 11 meter pletten, efter Kathrine Møller nedlægges i feltet. Ida Velling driver igen gæk med Foulums forsvar 2 min. efter, da hun på assist fra Kirsten Rømer kan score til 0-4. Herefter er der stilstand i målscoringen i 10 min. inden Camilla Porup igen kan putte bolden i nettet på assist fra Anna-Katrine Mikkelsen. Hermed er pauseføringen 0-5 til SUB.

I pausen skifter damerne tre spillere i bagkæden, bl.a. med debut til Mette Holst i midterforsvaret og sæsondebut til Else Astrup på den defensive midtbane, hvorfor de første 10 min. bliver en noget rodet affære hvor damerne lige skal finde tilbage til den gode boldomgang. Dette giver de første par løse chancer til Foulum i kampen, uden de dog bliver farlige. Herefter får damerne langsomt genfundet kontrollen og Camilla Porup kan igen score på et fladt indlæg af Ida Velling efter 53 min. 7 min. senere kan Ida Velling ligeledes sætte sin tredje scoring i bogen, da hun scorer på assist af Isabell Jørgensen. Igen 8 min. senere sender Else Astrup, helt fri, et flot hovedstød forbi Foulum keeperen, på et præcist hjørnespark af Kathrine Møller. Ida Velling og Camilla Porup finder igen hinanden efter 77 min., da Ida Velling kan sende bolden i nettet til 0-9. Herefter skal der kun gå 4 min., inden Maria Svenningsen kan tage turen med op i banen fra midterforsvaret, og sende en flad bold indover fra baglinjen, til en Foulum keeper og midterforsvar, der på mærkværdigvis får skovlet bolden i nettet til 0-10. Camilla Porup får lov til at lukke og slukke dagens målfest på assist af Kathrine Møller efter 89 min. til slutstillingen 0-11.

Trods den store føring skal damerne have ros for at holde koncentrationen (det meste af tiden) og forsøge at forsætte med at spille en god omgang fodbold. Med onsdagens kamp er damerne midtvejs i forårsturneringen, som de pt. indtager en 1 plads i med 10 point og +19 i målscore, med 3 point ned til Eastside Viborg som nærmeste forfølger.

Kampens spiller blev Kirsten Rømer, der især i første halvleg spillede en rigtig flot kamp på venstre back.

Næste kamp er på tirsdag d. 18/5 ude mod Team Viborg på Liseborg.