Kampreferater

Ulbjerg stadion lagde lørdag græstæppe til et lokalopgør imellem Ulbjerg og Borup i serie 3. Årets sidste hjemmekamp, som så også endte med sæsonens sidste formentlig. Et dramatisk opgør, som UIF vinder 3-2 efter at have ført 1-0 ved pausen. UIF fik en god start på kampen, og allerede efter to min scorer Tommy Grøn Christensen til 1-0 efter et fint gennemført angreb. Det var også højdepunktet i 1. halvleg hvor der ikke skete mere. UIF var meget på bolden, men skabte ikke alverden. Gæsterne fra syd havde vel ikke et forsøg på mål

2. halvleg bød heldigvis på mere drama. Efter et kvarter blev Borup en mand i undertal efter et klodset frispark på Tommy, og det efterfølgende frispark blev udnyttet. En god stikning fra Tommy blev sikkert eksekveret af Anders Sørensen og 2-0 til hjemmeholdet. Så troede man den kamp var afgjort, men på få minutter fik Borup udlignet ud af ingenting. Så kom der tænding og gnist på den resterende del af kampen. Et par nærkampe udløste gule kort, hvor et vist skulle være vekslet til rødt til gæsterne. Da uret viste 45 min var stillingen stadig lige, men med et drilsk skud fra Tommy Grøn sejlede bolden ind i det lange hjørne, og til stor jubel blandt de hvide, tilfældigvis foran Borups bænk og tilskuere. En dramatisk afslutning på kampen, som UIF kunne trække sig sejrrigt ud af.

Dagens dobbelte målscorer Tommy Grøn Christensen blev efterfølgende valgt som dagens bedste UIF spiller. Efterfølgende vandt UIF serie 5 deres topkamp mod Møldrup/Tostrup med 2-0 og kan nu kalde sig serie 4 hold. Så en god måde trods alt at slutte sæsonen af på.

Med sportslig hilsen
Brian Christensen

Ulbjerg IF serie 3 havde lørdag besøg af Bjerringbro til et opgør om den vigtige 2. plads i puljen. Alting stod før kampen fuldstændig lige, og det gjorde det også efter kampen, eftersom opgøret endte uden vinder, og igen 1-1, som også var tilfældet i det første møde. UIF fik ellers en glimrende indledning på kampen, da man bragte sig foran efter 6 min. Mads Hald fandt med en fremragende tværbold en fremadstormende Nicklas Astrup, som med hjælp af stolpen bragte hjemmeholdet foran. Desværre måtte oplæggeren Mads Hald efter denne aktion udgå med en lårskade. UIF fik kort efter sendt Adam Ceesay ud med gult, for en forseelse som han retteligt ikke var skyld i. Dette var startskuddet til en rodet og urolig kamp, som også var ledet af noget svingende dommerpræstation. Dog var det vist ligelig fordelt til begge sider. Udvisningen gav lidt initiativ til Bjerringbro, men UIF stred godt imod, og fik også bedre kontrol med kampen da man igen blev fuldtallig. Men der var hele tiden masser af dueller og nærkampe, man kunne hele tiden mærke kampens vigtighed for de to hold. UIF levede mest på omstillinger dog uden de store åbne chancer. Den største tilfaldt gæsterne, da de kort før pausen headede på indersiden af stolpen inden UIF keeperen på stregen kunne få fat i kuglen.


2. halvleg indledte med mere drama. Allerede efter 45 sekunder var UIF reduceret til 1o mand igen, da dommeren vurderede, at Nicklas Astrup valgte at filme i feltet, som ellers lignede et benspænd. Nu blev der for alvor fokus på dommeren, og kampen blev endnu mere intens. Begge lejre var gode til at forsøge og hjælpe dommeren med at dømme kampen. Han kunne dog ikke lastes for gæsternes udligning efter små 10 minutter. Et skidt udspark fra UIF keeperen endte i fødderne på Bjerringbro, og en dyb bold og en sikker afslutning og det blev straffet. Men der var stadig lang vej hjem og masser af tid til at slå tilbage. Betingelserne blev og gjort bedre, da det blev Bjerringbros tur til at få gule kort. I små 6-7 minutter var hjemmeholdet faktisk to mand oppe, men med et hav af dårlige afleveringer og indlæg blev det overtal forvaltet rigtig dårligt, og UIF skabte ikke noget nævneværdigt i denne periode, og Bjerringbro kunne tilfredse tage hjem med det ene point, som stiller dem klart bedst i kampen om 2. pladsen med en langt bedre målscore. Med høj musik og masser af fadøl blev det også fejret som en sejr.

Med 4 stemmer til både Kasper Fruergaard og David Pedersen kunne de dele æren og trøjen som dagens bedste for hjemmeholdet. Et nyt slag venter på lørdag igen på hjemmebane, denne gang mod naboerne fra engen mod syd, Borup IF. Kampen spilles kl 13.30, men allerede kl. 11.00 spiller klubbens serie 5 topkamp mod Møldrup, og med en sejr er man sikret oprykning til serie 4.

 

Med sportslig hilsen
Brian Christensen

Fredag aften skulle Ulbjerg IF serie 3 ud i et vaskeægte topopgør mod rækkens suveræne tophold fra Skals, som kom til kampen ubesejret og med lutter sejre. Den status er nu væk, eftersom UIF vandt det intense opgør med 2-1, som også var stillingen ved pausen. De siddende tilskuere til dagens kamp, kunne se UIF komme stærkt ud til kampen, og tog initiativet med det samme. Det gav pote allerede efter 8 min, hvor Anders Sørensen bragte hjemmeholdet foran. Han opfangede en løs bold i feltet efter hjørne, og sparkede den sikkert ind i hjørnet. UIF spillede direkte og til tider også med en del lange bolde, og en sådan var årsagen til mål nr. 2. En lang bold blev flækket videre af Erik Nygaard, og som sendte Niclas Astrup alene igennem, og fra en spids vinkel fik han overrumplet gæsternes keeper, som vist undervurderede situationen en smule. Midt i halvlegen fik Skals efter hjørne udlignet, og det mål kom lidt ud af det blå, men det var med til at ændre kampens forløb. UIF manglede energi og var gået lidt i stå. Så pausen kom ganske belejligt.


2. halvleg blev lidt anderledes end første halvleg. Skals var meget på bolden, og meget af spillet foregik på UIFs banehalvdel, og hjemmeholdet var sjældne gæster i Skals’ målfelt. Topholdet fra Skals var ikke specielt farlige, og det var ikke mange redninger UIFs keeper skulle diske op med. Føringen skulle kæmpes hjem, og der blev kæmpet til det sidste. Efterhånden blev det også mere hektisk, og der var mange dueller og nærkampe, og kampens dommer havde nok og se til. Men UIF red stormen af, og kunne jublende løfte armene i vejret, og konstatere, at den 5. sejr på stribe var en kendsgerning. Samtidig var stimen hos gæsterne blevet brudt. Fadøllet flød i stride strømme og der var god stemning i hjemmeholdets omklædningsrum, hvor spillere og træner stemte formand Frandsen som dagens spiller med 8 stemmer.


Næste opgave er på udebane mod NUGF Viborg, og kampen spilles lørdag d. 10. oktober kl. 16.00


Med sportslig hilsen
Brian Christensen  

Ulbjerg IF serie 3 gæstede lørdag kunstgræsbanen ved Nordre Skole, hvor NUGF tog imod. UIF kom til kampen med 5 sejre på stribe, men den fik NUGF brudt, da de fortjent vandt kampen med 3-1, som også var stillingen ved halvtid. Allerede efter 10 min kom hjemmeholdet foran, efter lidt forvirring i de bageste geledder hos UIF. Kort forinden havde Anders Sørensen UIFs bedste forsøg som strejfede stolpen. UIF fik udlignet kort efter hjemmeholdets føringsmål, da Nicklas Astrup direkte på hjørne fik scoret. Målet gjorde godt, og efterfølgende havde UIF deres bedste periode i kampen, men de store chancer, udover et hovedstød fra Adam Ceesay, blev det ikke til. I de sidste minutter af halvlegen fik hjemmeholdet scoret to gange, som i realiteten afgjorde kampen. Ved begge scoringer stod modstanderens spillere meget fri i feltet.


2. halvleg og UIF skulle jagte mål, med det var ikke dagen for UIF, man havde det svært på kunstgræsset, og der var ikke meget sammenhæng i spillet, og det var meget få chancer man fik produceret. Troen på tingene forsvandt som halvlegen skred frem, der manglede ganske enkelt kvalitet, og gejsten fra Skals kampen var også blevet tilbage i Ulbjerg. Et par gule kort til hjemmeholdet mod slut, kastede trods alt et sidste desperat pres fra UIF, som også fik et par gode muligheder, men hjemmeholdets keeper diskede op med et par fine redninger, bl.a. på hovedstød fra Erik Nygaard. Mere blev det ikke til på en dag, som vist godt kan kaldes en off-day. "Go tur hjem" sang de unge ultras fans fra NUGF bag målet, og de vel omkring 50 tilskuere fra Ulbjerg, som havde taget turen til Viborg kunne ikke gøre andet. Der er heldigvis nye salg at vinde, og næste gang er lørdag d. 17. oktober kl. 13.30 på Ulbjerg stadion, hvor Bjerringbro gæster, til et meget vigtigt opgør for begge hold. Bedste UIFer på dagen blev Adam Ceesay.

Med sportslig hilsen
Brian Christensen

Ulbjerg IF serie 3 var søndag forbi Løgstrup og møde de lokale helte fra Ravnsbjerg/Løgstrup, samtidig var der officiel indvielse af det nye stadion navn Seier Park, og med besøg af hovedpersonen selv. Så stoppede gæstfriheden også fra UIFs side, da de vandt kampen ganske sikkert med 6-1 efter en føring på 4-0 ved pausen. Allerede inden det første minut var kommet på måltavlen førte UIF. Fra kanten af feltet scorede Anders Sørensen sikkert, og så var man kommet godt i gang. Ti minutter senere var mønstret det samme, da veteranangriberen Erik Nygaard med højre udplacerede hjemmeholdets keeper. UIF var i kontrol og sad stor set på al boldbesiddelsen. Flere fine angreb blev sat i gang og med god tålmodighed. RL var sjældne gæster foran UIFs mål og det var sparsomt hvad de tilspillede sig. Efter 36 min sendte Anders Sørensen en fin bold i dybden til David P, som hældte bolden ind i hovedet på Nygaard, og sølvræven svigtede ikke og headede bolden i nettet. Kort før pausen sendte Kasper P et frispark direkte i kassen og UIF kunne gå til pausen med en solid føring.

2. halvleg og UIF kom skidt ud fra teen, og gav lidt initiativ til hjemmeholdet, og de fik reduceret på et hovedstød efter frispark, og dermed ingen cleen sheet denne gang. UIF kom efterhånden i gang igen, og satte sig på spillet igen. Det gav et par gode muligheder til Christian Boel, men desværre fik midtbanemotoren ikke udnyttet de fine oplæg. Det gjorde Niclas Astrup til gengæld, da også han fra kanten af feltet udplacerede hjemmeholdets keeper. Der var nu igen fuldstændig styr på tingene, og RL havde for længst smidt håndklædet i ringen. UIF sluttede kampen af med et mønster angreb. Bolden gik rundt i sikre kombinationer inden Sterring blev sendt afsted på kanten og hans superfine flade indlæg blev mødt af Adam Ceesay, som konsekvent sendte læderet i op i nettaget. En fremragende afslutning på kampen, og  UIF endte også med at vinde 2. halvleg. En sikker Seier !! ha ha Balle.

Med kæmpe store stemmetal blev Thomas Sterring  kåret som bedste UIF spiller. Næste opgave er fredag kl 17.00 på hjemmebane mod puljens absolutte tophold fra Skals FF

Med sportslig hilsen
Brian Christensen

Nyheder

 • SUB 09 præsenterer ny træner

  Ny træner i SUB 09 Torsdag d. 5/11 2020 kunne... Læs mere
 • Kampreferat serie 3: Ulbjerg IF - Borup IF

  Ulbjerg stadion lagde lørdag græstæppe til et... Læs mere
 • Kampreferat serie 3: Ulbjerg IF - Bjerringbro

  Ulbjerg IF serie 3 havde lørdag besøg af... Læs mere
 • Kampreferat serie 3: NUGF - Ulbjerg IF

  Ulbjerg IF serie 3 gæstede lørdag kunstgræsbanen... Læs mere
 • Kampreferat serie 3: Ulbjerg IF - Skals FF

  Fredag aften skulle Ulbjerg IF serie 3 ud i et... Læs mere

Gå til toppen