Kampreferater

Ulbjerg IF serie 3 skulle endelig i kamp hvor der var point på spil. Første runde var på udebane i Overlund på kunstgræs mod Eastside. Ganske fortjent tog UIF de tre point efter en sejr på 0-1 efter en målløs 1. halvleg. Allerede efter 5 min fik UIF en kæmpe dobbeltchance, hvor både Anders Sørensen og Thomas Sterring ikke fik hul på bylden. Derefter var det en lige forestilling uden de store nævneværdige muligheder i nogen af målfelterne, dog var UIF næsten på bolden hele tiden. Kort før pausen kom der til gengæld en kæmpe chance til Tommy Grøn Christensen, men en god parade fra hjemmeholdets keeper forhindrede en føring til UIF. I øvrigt et gennemført angreb, som bare manglede det afgørende.

2. halvleg og dominansen var endnu mere udtalt. UIF pressede på, og flere gode muligheder blev desværre misbrugt. Når der var tålmodighed bag tingene, gav det næsten altid en stor chance, og efter ca. 20 min kom afgørelsen på kampen. UIF kombinerede sig helt ind over målstregen, og sidste fod på bolden tilhørte Tommy Grøn Christensen. Et glimrende angreb hvor flere af UIF spillerne var involveret. UIF fik ikke udbygget føringen og med en smal 0-1 føring er der altid risiko for en sen udligning. Dette var også tilfældet her, og kun en kanonredning af Morten Kjølhede Møller i UIF målet reddede sejren og de tre point hjem til UIF. Alt andet ville også have været tyveri. En god start på den nye sæson, og efterfølgende blev Christian Boel stemt ind som dagens spiller efter en utrættelig indsats på den centrale midtbane.

Næste kamp er lørdag på hjemmebane i Ulbjerg kl. 13.30 hvor Ravnsbjerg/Løgstrup kommer på besøg.

Med sportslig hilsen

Sportschef/ Journalist
Brian Christensen

Vind eller forsvind, det var vilkårene for Ulbjerg IF's serie 2 herrer i sæsonens sidste kamp på Liseborg mod Viborg Søndermarken. Der skulle en sejr til for at håbet om overlevelse stadig skulle eksistere og tilmed var holdet også afhængige af puljen andre resultater.

UIF kom stærkt ud til kampen mod SIK der ikke havde noget på spil. Ulbjerg satte sig på kampen og det lykkedes at bringe sig foran med 2-0 ved 2 scoringer af Niclas Astrup. Desværre gik luften af ballonen og holdet kunne ikke holde trykket på SIK. Det endte desværre med et nederlag på 4-2. SIK reducerede inden pausen og kort inde i 2. halvleg scorede SIK 2 gange hvorefter der ikke var tvivl om resultatet. SIK var for stærk en mundfuld for UIF som dermed må tage til takke med nedrykning til serie 3, hvilket er en stor skuffelse.

Nu må holdet stå sammen og finde energi og gejst til den kommende sæson.

Søndag middag var Ulbjerg IF serie 2 forbi Frederiks stadion til mødet med Alhedens. En skæbnekamp for begge mandskaber, og som hjemmeholdet desværre gik sejrrigt ud af med en velfortjent sejr på 3-2. Hjemmeholdet ville det desværre mere end UIF på dagen, og var dominerende i de fleste faser af spillet. UIF havde et par ærgerlige afbud til kampen, bl.a. holdets anfører. På trods af det fik UIF en drømmestart, da allerede inden det første minut var spillet, var UIF kommet foran. Et perfekt indlæg fra Adam Ceesay ramte Tommy Grøn lige i panden. Hjemmeholdet kom sig hurtigt over chokket, og fik presset UIF godt i bund. Allerede efter 20 min fik hjemmeholdet udlignet. En lang bold fik UIF forsvaret ikke håndteret særlig godt, og det udnyttede Alhedens prompte til at udligne til 1-1. Efterfølgende var hjemmeholdet hele tiden nærgående, og ramte roden af stolpen på et hovedstød, hvorimod UIF var sjældne gæster foran Alhedens mål. UIF var hele tiden bagud i handling, og kunne være tilfredse med uafgjort til pause.


2. halvleg og billedet var lidt det samme, igen med hjemmeholdet i teten, og de havde flere nærgående forsøg inden det lykkedes dem, at bringe sig foran 2-1 efter en time. Denne gang på et hovedstød. 78 min og UIF havde en kæmpe mulighed for udligning, da Christoffer Knudsen næsten på stregen, ikke fik skubbet bolden det sidste stykke over stregen. Næste angreb lynede Alhedens igen, og bragte sig på 3-1, og man troede kampen var afgjort, men UIF fik hurtigt reduceret, da Mikkel Martinussen fik opfanget et dårligt udspark fra keeperen, og fik reduceret til 3-2. Nu skulle der satses og udligningen skulle jagtes. UIF fik skabt lidt panik, og et træt og nervøst hjemmehold forsvarede sig desperat. Den allerstørste chance kom dog først i kampens sidste sekunder, men Christian Boel fik ikke træf på sit hovedstød, og den store mulighed gik snert forbi stolpen. Dommerens fløjte lød efterfølgende, og et skuffet UIF mandskab smed sig på jorden, mens hjemmeholdet og deres trofaste fans langs sidelinjen strakte armene i luften i jubel. Tre vigtige point til hjemmeholdet. Nu er UIF for alvor presset, og det kræver sejre i de sidste kampe, og den første er på lørdag hjemme på Ulbjerg Stadion kl. 13.30 mod Bjerringbro, som også kæmper for livet i bunden af puljen.

Bedste UIF spiller i dag med 5 stemmer blev Kasper Pedersen.

Med sportslig hilsen
Brian Christensen, Sportschef Ulbjerg IF

Årets sidste hjemmekamp var en vigtig en af slagsen. På besøg kom Bjerringbro IF, og kun en sejr ville kunne bruges. Dette gjaldt for begge mandskaber, så en rigtig skæbnekamp var i vente. UIF løb heldigvis med sejren, som lød på 3-0, efter 1-0 føring ved pausen. Bjerringbro kom klart bedst ud til kampen, og hjemmeholdet var bagud i tanke og handling, hvilket desværre er set før. Efter det første kvarter kom UIF klart bedre med, og fik også presset spillet op gæsternes banehalvdel. Ingen nævneværdig store chancer til nogle af holdene. Måske lidt nervøsitet der skulle rystes af. Stille og rolig satte UIF sig på kampen, og nu kom chancerne. Et hovedstød på overliggeren af Tommy Grøn efter 34 min. Kort før pausen kom føringen til hjemmeholdet. En fiks hælvaflevering fra Christoffer Knudsen endte hos Kasper A, som sparkede på mål, og med lidt hjælp fra keeperen var UIF nu i front.

2. halvleg. Og aftalen i pausen lød på at gå efter mål nr. 2. Det gjorde man og UIF var det bedste hold i 2. halvleg. Man omstillede på livet løs, og havde masser af muligheder. I den anden ende var Bjerringbro sjældne gæster, og UIF defensiven havde styr på tingene. Efter 56 min blev Kasper A sendt afsted på en friløber, men hans afslutning blev pareret, dog var Tommy Grøn fulgt med og kunne med lethed skubbe bolden i et tomt mål. 2-0 til UIF, og der var kontrol over tingene. Samme mønster gjorde sig gældende efter 77 min. Afsted med Kasper A, og hans fine bold tilbage i feltet blev sikkert eksekveret af Tommy Grøn endnu engang. Kampen var afgjort, og skæbnen beseglet for Bjerringbro, som også blev lidt frustreret og fik lidt gule kort i kampens afslutning. Målsætningen for dagens kamp var opnået. En sikker sejr, og dermed holde liv i håbet om overlevelse i serie 2.

Vi kan nu gå ind til en uge med en spændende kamp i vente på lørdag kl. 13.30, hvor man spiler i Viborg Søndermarken. Blandt flere gode præstationer blev Kasper A med 4 stemmer dagens spiller.

Med sportslig hilsen

Brian Christensen, Sportschef, holdleder og journalist
Ulbjerg IF

Søndag eftermiddag lagde Ulbjerg Stadion græs til et vaskeægte lokalopgør mellem top & bund i puljen. 19 point skilte de to hold inden kampen, og det gør det stadig, da kampen endte uafgjort 0-0. En intens kamp, hvor der blev givet og taget fra begge sider. Topholdet fra Kvik startede kampen med at lægge et tungt pres på UIF forsvaret, som til tider havde lidt svært ved, at få bolden ordentlig clearet væk. UIF kom bedre med, og fik også deres muligheder i den anden ende. Et frispark på sammenføjningen fra Tommy Grøn, havde fortjent en bedre skæbne. Kvik havde fortsat et stort spilovertag, dog uden at det var nødvendigt med redninger fra UIF keeperen. 1. halvleg sluttede med en kæmpe mulighed til UIF, men Tommy Grøn fik sin afslutning reddet på stregen.
 
2. halvleg og igen med et Kvik overtag, og masser boldbesiddelse. UIF kæmpede heroisk for at holde nullet og dermed kampen i live. Betingelser blev bedre, da gæsternes Jonas Caffey blev præsenteret for gult efter 20 min. Det fik hjemmeholdet længere frem på banen, og et ihærdigt forsøg på at fremtvinge en scoring. Det var ikke de store åbne chancer UIF fik tilkæmpet sig. Kvik fik sig snakket til rødt, da de igen var fuldtallige, så man øjnede en lille åbning for tre point. Største og bedste mulighed kom dybt inde i dommerens tillægstid, men hovedstødet fra Tommy Grøn gik forbi forreste stolpe. Efter en god fight fra UIFs side kunne man endelig se det gav udbytte og 1 point til kontoen, hvilket også var nødvendigt, eftersom de andre hold nederst i puljen rører på sig.

Indstilling og attitude var igen fin, og et clean sheet kan man altid tage med videre.

Bedste spiller med 6 stemmer blev Kasper Pedersen. Næste opgave er lørdag kl. 14.00 på Kirkebækvej mod Viborg FF.

Med sportslig hilsen

Brian Christensen
Sportschef, Ulbjerg IF


Nyheder

 • Kampreferat serie 3: Eastside Viborg - Ulbjerg IF

  Ulbjerg IF serie 3 skulle endelig i kamp hvor... Læs mere
 • Ulbjerg IF afholder ordinær generalforsamling den 1/2-2020

 • Kampreferat serie 2: Viborg Søndermarken - Ulbjerg IF

  Vind eller forsvind, det var vilkårene for... Læs mere
 • Kampreferat JS kvinder: SUB09 - Støvring

  SUB 09 – STØVRING 2-2 (1-1)36. min. 1-1. Sandra... Læs mere
 • Kampreferat serie 2: Ulbjerg IF - Bjerringbro IF

  Årets sidste hjemmekamp var en vigtig en af... Læs mere

Gå til toppen