Kampreferater

Ulbjerg IF serie 1 skulle lørdag på besøg i Hvam og møde Kvik, som senest havde samlet 6 point efter en uge med to sejre. UIF havde haft en friweekend og senest en sejr over VFF. UIF var desuden hårdt ramt af skader og ferie. 5 mand fra den normale startopstilling var ude, så lidt københavner hjælp var tiltrængt. En hektisk kamp blev det, som endte uden vinder efter 1-1. UIF startede kampen bedst, og allerede i kampens indledning havde man to kæmpe muligheder, som ikke gav udbytte. Kvik valgte fra kampens begyndelse at stå meget dybt og afventende. 12 min og UIF fik bolden i mål. Et indlæg fra højre af Michael Ø Poulsen blev skubbet i mål af hjemmeholdets Thomas Nielsen. Sidst i halvlegen kom Kvik mere frem og bedre med, hvilket gav en friløber til hjemmeholdets lynhurtige Per Nielsen, som dog ikke fik scoret. Kort før pausen fik UIF udvist Jakob Frandsen, og efterfølgende fik Kvik endnu en kæmpe chance, som Morten Kjølhede i målet dog fik afværget, så man kunne gå til pause med en 0-1 føring.


2. halvleg, som UIF startede i undertal, lykkedes det hurtigt for Kvik at få udlignet. En høj bold bagest i venstre forsvarsside blev ikke clearet, og Per Nielsen kunne uhindret heade udligningen i mål. Kvik var nu toneangivende, og UIF halsede efter. Et gult kort midt i halvlegen til hjemmeholdet bragte UIF tilbage i opgøret. Alligevel formåede Kvik at få en friløber med en mand i undertal, igen uden succes. Tættest på kom UIF da et frispark på kanten af feltet blev sparket direkte i muren. Til sidst skulle UIF være lykkelige for, at det trods alt lykkedes at få et point med hjem, da Pauli Vendelbo sparkede langt over mål, i en ellers ganske fin position. Opgøret som nævnt 1-1 og et brugbart point kunne bringes med hjem. Med endnu et nederlag til Viborg FF endte man faktisk med at øge afstanden til 4 point til dem.


Bedste spiller var Thomas Ørris Poulsen med 8 stemmer, som dominerede stort på den centrale midtbane. Næste opgør er søndag på Ulbjerg stadion, hvor Thisted FC kommer på besøg.

Med sportslig hilsen

Sportschef, Brian Christensen

Fredag aften havde Ulbjerg IF serie 1 besøg af Højslev St., og efter klare nederlag i de tre første opgør i sæsonen, skulle der 3 point på kontoen. Gæsterne var ubesejret, og det var et meget skadesramt UIF mandskab der stillede op til kampen, da både Kasper A og P på dagen havde meldt fra skadet. Alligevel lykkedes det, at hente et fortjent point eftersom kampen sluttede uden scoringer. UIF havde valgt til opgøret og spille mere direkte, og ikke tage unødige chancer i opspillet, hvilket var stærkt medvirkende til, at man fik sat prop i forsvaret. Det var en 1. halvleg uden de store muligheder til nogen af holdene. Den største faldt efter en halv time til Anders Sørensen, som fik en ripost for fødderne efter et hjørnespark, men hans afslutning var for svag.

2. halvleg og billedet var det samme, begge hold passede godt på og ikke de store chancer til nogen af mandskaberne. Højslev blev ramt af et gult kort til Kristian Juul efter et kvarter, og det gav lidt UIF dominans i den periode, dog uden nogen gevinst. Efter gæsterne igen blev fuldtallige blev de ganske nærgående og et par minutter var UIF målet belejret, men fik dog afværget i alle tilfældene. Et point til begge, som alle kunne være tilfredse med. I UIF lejren føltes det lidt som en sejr, at få slettet det runde nul i tabellen, og ikke mindst holde tæt bagude, og det hele på en helstøbt og stærk holdpræstation over hele linjen. Det var skønt og se og det trængte vi virkelig til.
Dagens bedste for UIF med 11 stemmer blev Tommy Grøn, som var stærkt spillende i en ny rolle som forsvarsstyrmand.

Næste opgave er lørdag kl. 16.00, når UIF gæster Viborg FF på Kirkebækvej til endnu et vigtigt opgør.

Med sportslig hilsen
Brian Christensen

Sportschef, Ulbjerg IF

 

Ulbjerg IF serie 1 skulle gæste Lerpytter stadion i Thisted til den første opgave i serie 1. Det blev en stor og svær opgave, som også resulterede i en sikker og velfortjent hjemmesejr på 2-0. UIF kom hurtigt under pres, og forsvaret havde nok og se til. Flere gode redninger holdt gæsterne inde  kampen. UIF havde svært ved at få spillet til at glide, dertil var TFC hurtigt over dem, så man tyede til at sparke langt. 20 min og UIF var tæt på, da et skud fra distancen af Tommy Grøn, kyssede overliggeren. Kort efter blev en opspils fejl kostbar, og hjemmeholdet slog til og straffede den. 1-0 til TFC efter 24 min. Dette var også stillingen ved pausen, efter en 1. halvleg som for det mest foregik på hjemmeholdets præmisser.


UIF gik ind til 2. halvleg med tro og optimisme på, at det stadig kunne nåes. Kun et mål op. Men desværre blev det en kort opblomstring, da allerede 5 min inde i 2. halvleg øgede TFC til 2-0 efter et vel gennemspillet angreb. Nu var det for alvor op af bakke, samtidig med at UIF spillerne blev mere og mere trætte var det overlevelse resten af kampen. Spillerne kæmpede det bedste de havde lært, og med lidt uskarphed fra gæsternes angribere skete der ikke yderligere. Et hæderligt nederlag til en rigtig god modstander, som i foråret optrådte i Jyllandserien, og UIF oprykker fra serie 2, kunne forskellen i tempo godt mærkes. Jesper Jørgensen blev kåret til dagens UIF'er efter en stor fighter indsats på midtbanen.


Næste kamp er fredag i Ulbjerg mod Løgstør kl 19.00

Med sportslig hilsen


Brian Christensen
Sportschef, Ulbjerg IF

Ulbjerg IF gæstede tirsdag aften Freja park i Gundersted, og skulle forsøge at revanchere det klare nederlag senest mod Løgstør. Det lykkedes ikke ligefrem, og UIF måtte endnu engang indkassere et nederlag på 4-0. Alle vidste det var en svære udebane, men alligevel var UIF ikke klar fra start, og inden man havde set sig omkring, så førte hjemmeholdet 2-0, og ikke engang 10 min spillet. Kort efter havde UIF et drøn på overliggeren, men stadig ingen scoringer og ingen marginaler gik UIF’s vej. Hjemmeholdet var stadig meget nærgående, og flere gange var det tæt. Den halve time og efter et bold tab måtte Jakob Frandsen trække gult, og UIF i undertal. Gæsterne var kommet bedre med, og fik sat et par gode angreb sammen, og et sådan gav Anders Sørensen et fin mulighed far kanten af feltet, men 1. halvleg sluttede med 2-0 føring til hjemmeholdet. Fortjent og ikke et mål for meget.

2. halvleg og efter en god snak i pausen og lidt justeringer fik UIF langt bedre fat. Nu blev der løbet og kæmpet om hver en bold, og det så meget bedre ud, og UIF lignede et hold der kunne spille med. Dog var det ikke de store chancer man fremtvang, men selve attituden og indstillingen var ændret. Gundersted var meget tæt på en omstilling efter et UIF hjørne, men fik kæmpe store chance brændt. De sidste minutter lykkedes det dog hjemmeholdet at få øget scoren med yderligere to, så kampen fik et lidt træls afslutning og en sejr på 4-0 som på ingen måde kunne rokkes noget ved. Et andet stort lyspunkt, var den 2. halvleg som den kun 16 årige Christoffer Knudsen spillede. En solid og uimponeret indsats på højre back, og den unge mand fik også fortjent titlen som dagens UIF’er.

Næste opgave er på fredag hvor endnu et ubesejret hold gæster Ulbjerg Stadion i form af Højslev St. Kampen spilles kl. 19.00

Med Sportslig hilsen
Brian Christensen

Ulbjerg IF

 

Ulbjerg IF serie 2 sikrede sig i weekenden oprykning til serie 1 efter kun et halvt års fravær. Før kampen var man faktisk allerede sikret sig, da Møldrup ikke formåede at besejre Foulum aftenen inden. Derfor skulle arbejdet stadig gøres færdigt, og det blev det med en sikker 3-0 sejr efter en 1. halvleg uden scoringer.

Der var indløb med klubbens unge U7 spillere, og masser af tilskuere på stadion, så der var lagt op til fest. Ulbjerg måtte allerede efter 5 min lade veteranen Kim Sørensen udskifte med en forstrækning. UIF var i teten, men de første 20 min gav ikke mange chancer til nogen af holdene. Efter en halv time blev Skals reduceret til 10 mand efter et gult kort, og det gav nu chancer til UIF. Kort efter havde Mads Hald en flugter på overliggeren. Forsvarsspilleren Jakob Frandsen kombinerede sig igennem og alene igennem med keeperen, som dog fik afværget. Tommy Grøn var på det efterfølgende hjørne tæt på, men en 1. halvleg uden scoringer.

2. halvleg og Skals kom en anelse bedre med, og bl.a. et godt hovedstød fra Købke, men tættere kom gæsterne dog heller ikke. 60 min og UIF kom i front. En lang bold som Kasper A fik tilkæmpet og med lidt hjælp fra Skals forsvaret fik han bragt UIF i front. Få minutter senere kom UIF i omstilling, som Kasper A fik skubbet til siden, og her kunne Anders Sørensen uhindret sikkert score til 2-0. Det blev også 3-0, da Mads Hald med et fint oplæg fandt Tommy Grøn, som kunne skubbe læderet i nettet fra kort afstand. Kort efter gik han også på sommerferie efter han trak et gult kort. Sejren blev alligevel kørt sikkert i hus og endnu et clean sheet til samlingen.
Nu kunne propperne ryge af flaskerne og cigarerne blive tændt, og det var til tid til den store fest. Mads Hald blev med 8 stemmer dagens spiller for UIF.

Efter kampen udtalte træner Kasper Klavsen "jeg er meget tilfreds med indsatsen i dag, og 29 point vidner om en suveræn flot sæson" Vi ses i serie 1 !!!

Med sportslig hilsen
Brian Christensen

Sportschef, Ulbjerg IF

 

Nyheder

 • Kampreferat serie 1: Kvik/Aalestrup IF - Ulbjerg IF

  Ulbjerg IF serie 1 skulle lørdag på besøg i Hvam o... Læs mere
 • Kampreferat jyllandsserien kvinder: Aalborg KFUM - SUB 09

  Aalborg KFUM - SUB 09 2-2 (2-1)35.min. 2-1. Ida Ve... Læs mere
 • Kampreferat jyllandsserien kvinder: SUB 09 - Aalborg Chang

  SUB 09 - Aalborg Chang 3-0 (2-0)10. min. 1-0. Sara... Læs mere
 • Kampreferat jyllandsserien kvinder: Sub 09 - AaB

  SUB 09 - AaB 1-3 (0-2)87.min. 1-3. Camilla Porup (... Læs mere
 • Kampreferat jyllandsserien kvinder: Støvring - SUB 09

  Støvring - SUB09 3-2 (2-2)1-1. Line Østergaard (st... Læs mere

Gå til toppen