Kampreferater

Søndag skulle Ulbjerg IF serie 1 på besøg hos Hobro IK. Kampen var henlagt til bane 6, grundet superliga kamp på samme tidspunkt. Vigtige point var på spil for begge mandskaber. UIF i bunden og HIK for at holde trit med de øvrige tophold. Det blev hjemmeholdet der tog stikket med en sejr på 3-2 efter 1-1 ved pausen. For første gang i lang tid var truppen næsten intakt, og troen på point var stor. HIK kom hurtigt foran på et straffe, men UIF fik udlignet i næste angreb, så stillingen var 1-1 næsten inden alle tilskuere havde fundet banen. Banen var meget våd og tung, så der indsneg sig flere fejl undervejs fra begge mandskaber. Begge hold havde nogle få tilløb til chancer uden det blev til mere i 1. halvleg.

2. halvleg og billedet var det samme. Begge hold forsøgte ivrigt at få overtaget. UIF med en stor hovedstøds chance til Tommy Grøn, men den blev reddet på stregen. Nu bød hjemmeholdet sig også til, og kun et par kanonredninger af Morten Kjølhede holdt UIF inde i opgøret. Efter 27 min gik det dog galt, og HIK bragte sig foran med 2-1. Et sidste forsøg skulle nu sættes ind, men i stedet blev UIF ramt af et dumt gult kort, og det gjorde det sværere for UIF at vende billedet. Dog følte alle spilere, trænere og tilskuere sig groft bortdømt, da kampens dommer/linjedommer undlod at dømme et straffespark til UIF, som måske kunne have udløst et vigtigt point til bundstriden. HIK slog kontra og bragte sig yderligere foran, og selvom UIF kort før slutfløjtet fik reduceret ved Tommy Grøn, var slaget tabt. Sejren og de tre point til Hobro kan man ikke indvende så meget imod, deres chancer var trods alt større og flere af dem. Men præstationen var godkendt over hele linjen, og folk gjorde alt hvad de kunne.

Næste opgave er lørdag hjemme mod et andet tophold, Helsted Fremad. Kampen spilles kl. 13.30

Med sportslig hilsen

Ulbjerg IF
Brian Christensen

 

Ulbjerg IF serie 1 skulle allerede onsdag aften i ilden igen, idet kampen mod Hadsund var henlagt til kunstgræs banen i Liseborg Viborg. Den vigtige kamp endte med sejr til "hjemmeholdet" med 3-1, efter 1-1 ved pausen. UIF havde foretaget et par ændringer i startopstillingen, hvor der var comeback til veteranen Allan Christensen og spillende træner Kasper Klavsen. Begge slap godt fra opgaven. Ikke alle af de trofaste fans var kommet på plads, førend UIF bragte sig foran. Allerede i 1. minut bragte Benjamin Bech UIF foran, og gav dermed UIF en flyvende start på kampen. Den gode indledning gav gejst, og UIF var bedst i kampens indledning. Men Hadsund kom bedre med og fik udlignet efter en halv time. Lidt ubalance i UIF forsvaret blev prompte udnyttet. Gæsterne sluttede halvlegen bedst af, selvom ingen af holdene ligefrem vadede i chancer, var gæsterne nu langt bedre med, men stillingen holdte halvlegen ud.


2. halvleg og igen kom UIF blæsende ud, og i første minut bragte Thomas Sterring UIF i front på ny. Efter at have afdriblet målmanden sendte frontangriberen bolden i nettet fra en spids vinkel. Føringen gav ro for UIF som nu igen var i mere kontrol med kampen. Opgøret var dog stadig spændende og der var bid i nærkampene, selvom spillet aldrig fik lov at udvikle sig af kampens glimrende dommer. Med et kvarter igen, fik kampen sin afgørelse. Endnu engang var det Benjamin Bech som scorede, denne gang med hovedet. Det tog pusten fra Hadsund, som ikke havde kræfter til at slå tilbage. Tre point kom i hus og en meget vigtig sejr var sikret.
Bedste UIF spiller med 5 stemmer blev Allan Christensen med 5 stemmer efter en bundsolid indsats på højre back.
 
Næste opgave for UIF serie 1 er søndag d. 22. oktober på udebane mod Hobro IK.

Med sportslig hilsen

Brian Christensen , Ulbjerg IF

 

Ulbjerg IF serie 1 tabte den vigtige kamp mod Hobro IK med 1-3 efter, føring på 1-0 ved pausen. Begge hold var placeret i midten af puljen, og vinderen kunne få lidt luft til de nederste pladser. UIF fik en forrygende start på kampen, da første angreb resulterede i en scoring. Lystavlen viste 45 sek. og Thomas Sterring bragte hjemmeholdet foran, efter et fortrinligt oplæg fra Kaper Fruergaard. En suveræn start på kampen, men uheldigvis fik samme spiller kort efter gult, og Simon Hermann skadet måtte udgå. Det ødelagde den gode rytme, og resten af halvlegen måtte UIF forsvare sig, og var heldige med at gå til pausen med en føring.


2. halvleg startede bedre for UIF, som nu var langt bedre med, og hele tiden forsøgte at få det vigtige nr 2 mål, og tilmed var man i overtal efter en udvisning i 10 min til Hobro IK. Men efter 20 min spillet fik Hobro udlignet , som lugtede lidt af offside, men flaget blev nede og 1-1. Det gav gejst til udeholdet, og UIF virkede trætte. UIF forsøgte stadig, at gå efter sejren og få scoret yderligere, men i stedet svigtede defensiven og efter en halv time brød Hobro igennem igen og bragte sig foran 1-2. En ny advarsel til gæsterne gav UIF ny luft og satsede for en udligning. Flere optræk til scoring kom også, men alligevel gav satsningen bagslag, og i overtiden lukkede gæsterne opgøret , og kunne rejse hjem med en trods alt, set over hele kampen, fortjent sejr.
Kasper Fruergaard var ganske suveræn i afstemningen som dagens spiller efter en fin præstation som vikar i midterforsvaret. Næste opgave er lørdag på udebane mod Helsted Fremad.


Med Sportslig hilsen


Brian Christensen
Ulbjerg IF

Lørdag eftermiddag gæstede UIF serie 1 topholdet i puljen fra Helsted. En svær udebane, som tilmed skulle afvikles på kunstgræs. UIF fik også denne gang en forrygende start på opgøret, da Benjamin nåede højest og headede UIF foran i kampens 2. minut, efter et perfekt leveret hjørne fra Simon Hermann. Føringen vækkede hjemmeholdet, og Helsted var ganske nærgående i den efterfølgende periode. UIF holdt dog stand indtil få minutter før pausen, hvor hjemmeholdet scorede 2 gange, og kunne gå til pause med en 2-1 føring.
Dog havde UIF i første halvleg flere gode muligheder bl.a. et hjørnespark på overliggeren. Men føringen til hjemmeholdet kunne der ikke endevendes noget imod.

2. halvleg. og Helsted scorede lynhurtigt 2 mål mere, og lukkede dermed kampen ned. UIF fik reduceret til 4-2 ved Thomas Sterring, efter et fint oplæg fra Mads Hald. Et kort øjeblik troede UIF måske der kunne hentes noget i kampen, men hjemmeholdet scorede kort efter til 5-2, som blev kampens resultat. En forholdsvis sikker sejr til Helsted, som offensivt var meget levende og gjorde det svært for UIF defensiven.

Benjamin Bech blev efterfølgende kåret til kampens spiller.
Næste kamp er hjemme mod Nibe, som fredag kl. 18.00 gæster Ulbjerg Stadion. Et meget vigtig kamp som, skal udløse point.

Efter en hård start på efterårets serie 1 kreds skulle Ulbjerg IF forsøge at hente sæsonens første point i hjemmekampen mod Kristrup. En ubekendt modstander i årets kreds, som byder på mange hold fra Østjylland. Hjemmeholdet kom godt fra start og satte sig på begivenhederne i en første halvleg som ellers var ret chancefattig. Kort før pausen kom UIF dog i front, da Tommy Grøn Christensen gjorde det til 1-0 på et veludført frispark fra 25 meter.


Anden halvleg og billedet var lidt det samme. UIF dominerede kampen og begyndte nu også at skabe flere chancer. Rasmus Ørris Poulsen satte fikst et par mand på baglinjen og kunne sende bolden ind i panden på Thomas Sterring, som udbyggede føringen til UIF. Kort efter blev det også til 3-0, da Tommy Grøn Christensen lagde bolden ind til en flyvende Anders Sørensen, som kunne flugte bolden i mål til føring på 3-0. De fleste troede hermed at kampen var afgjort. Men UIF spillerne ville det anderledes og kampen blev spændende mod slutningen. En kommunikationsfejl i UIF's bagerste geledder medførte et selvmål og Kristrup kom også på 2-3 efter et hjørnespark. Heldigvis fik UIF lukket kampen i overtiden til 4-2, da Simon Hermann kunne lukke kampen. En god indsats og en fortjent sejr i en kamp der bød på unødvendig spænding.

Sejren skulle følges op om lørdagen da UIF gæstede Hadsund, der havde 3 nederlag i lige så mange kampe. Det var et skades ramt UIF hold der drog afsted og om det var forklaringen på en meget ringe indsats skal være usagt. Ikke desto mindre så var det en indsats langt under godkendt i en kamp der endte 1-1. UIF kom dog ellers i front allerede efter 5 min., da en lang bold fra bagkæden gav en friløber til Rasmus Ørris Poulsen, som prikkede bolden udenom Hadsund keeperen som jævnede Rasmus med jorden. Klart straffe og gult kort til Hadsund. Tommy Grøn Christensen scorede sikkert. Føringen gjorde ikke meget godt for UIF, som slet ikke kunne få spillet til at hænge sammen. Der manglede i den grad løbevillighed. Der ventede en stor opsang i pausen.


2. halvleg blev ikke meget bedre og selvom Hadsund fik endnu et gult kort for film, så var det bare slet ikke UIF's dag. Hadsund havde tilløb til flere chancer og UIF forsvarede mest og sparkede bolden langt væk i en uskøn kamp. Vi skal dog helt hen til sidste spilleminut før Hadsund fik udlignet og det helt fortjent, da de ville det mest. UIF fik endvidere et par torskedumme gule kort i kampens slutning og derfor var det en lettelse da dommeren fløjtede kampen af. Det eneste positive fra kampen må næsten være det ene point.

Så tavlen skal vaskes rent, når UIF på hjemmebane tirsdag den 5. september kl. 19 tager imod Hobro IK.
 

Nyheder

 • Ulbjerg IF 75 års jubilæum - sæt kryds i kalenderen

  SÆT KRYDS I KALENDEREN!! Lørdag d. 5/5 afholder UI... Læs mere
 • Træningsstart + generalforsamling 2018

  Så er det tid til at finde støvlerne frem igen. Læs mere
 • Godt nytår og en stor tak til vores sponsorer til julebanko 2017

  Godt nytår fra Ulbjerg IF Læs mere
 • Klublotto: Vinder af 1.000 kr. fundet

  Til fodboldafslutning i Ulbjerg IF i lørdags blev... Læs mere
 • Serie 1: referat Hobro IK - Ulbjerg IF

  Søndag skulle Ulbjerg IF serie 1 på besøg hos Hobr... Læs mere

Gå til toppen