Kampreferater

Ulbjerg IF serie 2 havde senest besøg af Søndermarken fra Viborg i en kamp, som meget gerne måtte give lidt point. Det lykkedes desværre ikke, da SIK vandt kampen med 0-1. UIF leverede en godkendt indsats, hvor indstilling og attitude var i orden. UIF er stadig hårdt ramt på skader/afbud, så det var igen en ny opstilling til kampen. En solid vind i ryggen til SIK i første halvleg, men starten på kampen var meget lige og jævnbyrdig uden de nævneværdige chancer til nogen af holdene, dog havde SIK masser af hjørnespark. Ti minutter igen af halvlegen begyndte der at ske noget. SIK fik gult, dog et tyndt et, og hjemmeholdet skulle være i overtal resten af 1. halvleg. Dog fik gæsterne den største mulighed, da de efter en længere dribletur afsluttede lige på keeperen. Kort efter fik UIF en god mulighed, da Niclas Astrup slap alene igennem, men heller her blev der scoret og 0-0 ved pausen.


2. halvleg og UIF havde nu vinden i ryggen, og måske lidt mere pres på modstanderen nu. Men efter 7 min kom kampens afgørelse. UIF blev snydt i venstre forsvarsside, og fra en spids vinkel lykkedes det SIK at bringe sig foran. UIF skulle nu jagte en udligning, men det var langt mellem de åbne muligheder til UIF, og stille og roligt løb man tør for kræfter. Man fik dog fornyet håb, da gæsternes keeper blev præsenteret for direkte rødt for at fælde Niclas Astrup udenfor feltet. Kort efter fik gæsterne gult, og UIF kunne de sidste 10 minutter spille 11 mod 9, men alligevel lykkedes det ikke, at fremtvinge en udligning. Det store overtal blev ikke forvaltet særligt godt, og man måtte igen forlade banen uden point. Med 4 stemmer blev Kasper P dagens spiller for UIF.

Næste opgave er hjemme på Ulbjerg Stadion søndag kl. 13.30, hvor Fårvang kommer på besøg.

Med sportslig hilsen
Sportschef, Brian Christensen

Ulbjerg IF serie 2 skulle forsøge, at få endnu en sejr, da de gæstede Bjerringbro søndag. hjemmeholdet havde stadig deres første point til gode, og med en UIF sejr kunne man få kontakt med de øvrige hold. Alt dette lykkedes ikke, da hjemmeholdet vandt med 3-2 efter en føring på 2-1 ved pausen. En skidt indsats fra UIF side lagde grunden til de manglende point.

Kampen blev udsat 20 min pga. udeblivelse af kampens dommer, om det spillede ind skal være usagt. I starten havde UIF også fine muligheder, men fik først scoret på straffe efter 20 min. Sikkert sat ind af Tommy Grøn Christensen i begge omgange. Kort efter blev UIF reduceret til 10 mand, da Jakob Frandsen fik gult efter en sen tackling. Det udløste en kæmpe chance til BIF, som de dog på forunderligvis ikke fik omsat til scoring. Det fik de kort efter, da UIF blev fanget i et af deres utallige dårlige returløb, og BIF kunne konsekvent udnytte en omstilling til udligning 1-1. Der blev også udlignet på gul kort fronten, da hjemmeholdet fik en spiller sendt til afkøling. Det fik UIF lidt længere frem på banen igen, og det gav også chancer igen, bl.a. et frispark på kanten af feltet, som dog blev afværget med en fin redning af hjemmeholdets keeper. Kort før pausen blev UIF igen fanget i en omstilling og hjemmeholdet bragte sig foran 2-1 op til pausen.

2. halvleg og UIF fik hurtigt udlignet, da Niclas Astrup sikkert udnyttede den fine fremlægning fra Thomas Sterring. Nu var det igen en åben slagudveksling, hvor begge hold rigtig gerne ville have de tre point, så kampen indtog et præg af indianerbold. Hjemmeholdet fik endnu et gult kort, men UIF fik ikke rigtig sat noget pres ind på hjemmeholdet, og med et kvarter tilbage af kampen, gik UIF i omstillingskniven igen. Efter et hjørnespark slog BIF til og scorede til kampens resultat 3-2.

Desperat forsøgte UIF at fremtvinge en udligning, men forgæves, selvom det et par enkelte gange var tæt på, måtte man indkassere et nederlag, som ikke burde være nødvendigt.
Christian Boel og Kasper Pedersen delte æren som bedste UIF spiller i kampen med 4 stemmer. Næste opgave er lørdag hjemme mod Viborg Søndermarken. Kampen spilles kl. 13.30.

Med sportslig hilsen
Brian Christensen

Ulbjerg IF serie 2 har startet sæsonen op efter nedrykningen fra serie 1 i foråret. Første kampe var fredag mod Kjellerup IF, som ligeledes var nedrykker, og UIF fik ikke den bedste start, og måtte tage til takke med et stort nederlag på 0-4. Man mødte på dagen et hold i langt bedre form, og UIF var på bagkant det meste af kampen. Ingen nærkampe der blev vundet og det meste på Kjellerups præmisser. Alligevel kunne Niclas Astrup sagtens være sin indsats bekendt, og blev fortjent belønne med 10 stemmer.


Allerede onsdag var der et nyt opgør denne gang på udebane i Hvam mod Kvik/Aalestrup, som førte puljen efter lutter sejre i deres to første kampe. Det var lidt med bange anelser, idet UIF havde fået flere skadede spillere fra den første kamp i sæsonen. Det blev også til et nyt nederlag på 2-0, som også var stillingen ved pausen. Til kampen havde UIF valgt et mere tilbagetrukket og kompakt udtryk, som til tider voldte hjemmeholdet lidt vanskeligheder. Til trods fik de alligevel scoret to gange og begge efter hjørnespark, hvor den første set udefra, vist godt kunne have været afværget. Undervejs i kampen fik UIF tre gule kort, og det var ikke alle UIF bænken var enige i. Efter 72 min havde UIF deres bedste chance for, at komme tilbage i opgøret, da Steffen Pedersen headede på sammenføjningen, og en reducering her med små tyve min igen, kunne måske have udløst lidt panik hos Kvik. Men panikken udeblev og Kvik kunne trods alt køre en fortjent sejr hjem. Men der var flere gode momenter i kampen, som skal bringes videre til de efterfølgende kampe. Midterforsvaret Kasper P og Frandsen delte med 5 stemmer værdigheden, som dagens spiller


Næste opgave er lørdag hjemme mod Viborg FF kl. 13,30 på Ulbjerg Stadion efterfulgt af lokalopgør i serie 5 mellem Ulbjerg og Borup


Med sportslig hilsen
Brian Christensen

Ulbjerg IF serie 2 var tirsdag på udebane, og mødte endnu et ubesejret tophold i Fårvang. De er desværre stadig ubesejret, da de vandt kampen 2-1. En kamp, som UIF havde meget ære af, men som ikke fik slettet det runde 0 i tabellen. Som kampen skred frem var man ikke særlig heldige med flere dommerkendelser. UIF skulle finde sig til rette, og havde fra start valgt en kompakt udgang til kampen. Fårvang var også kun farlige på hjørnespark, og dem fik de så til gengæld også mange af. I den anden ende var det primært skud fra distancen, som gjorde UIF farlige. Men en lige 1. halvleg, som UIF fik mere og mere selvtillid af, og med tiden satte flere fine angreb sammen. Kort før pausen blev UIF dog fanget i en omstilling, hvor Fårvang var tre mod 1 UIF forsvarsspiller. Efter et stolpeskud fik KP bolden ekspederet til endnu et hjørne, som så endte i 1-0 scoringen. Dette i i de sidste sekunder af 1. halvleg.


Lidt frustration i pausen, men UIF fik nye aftaler på plads ved deres hjørnespark, og slog selv til i første angreb af 2. halvleg. Tommy Grøn Christensen udnyttede en fin opsat kombination efter hjørne, og kunne flugte udligningen ind. Det gav nyt mod på opgaven, og UIF havde godt styr på tingene, og der var ikke de store chancer til nogle af holdene. Efter en time kom der så fut i kampen igen. 58 min gult kort til Kim Sørensen, for at smide bolden for langt væk. Nok korrekt efter loven, men virkelig ikke nødvendigt, og som desværre heller ikke blev fulgt op senere i kampen. Kort efter kom så kampens mest groteske kendelse. Straffe og gult kort til Kasper P!! Problemet er bare, at der ikke var nogen forseelse, og i så fald var den begået udenfor feltet. De mange UIF protester hjalp naturligvis ikke, udover at Morten Kjølhede havde tid til at forberede sig på straffesparket, som han reddede. UIF var nu 9 mand de næste små 5 minutter, men stormen, som ikke kom, blev afværget. Fuldtallige igen, og man anede efterårets første point. Men nej. Dommeren fandt et straffespark mere til hjemmeholdet. Igen forbløffelse blandt UIF spillerne, som ikke forstod kendelsen. Denne gang gav det mål, og 2-1 til hjemmeholdet, og UIF havde et kvarter til at jagte udligningen. Det sidste pres blev aldrig rigtig farligt, og Fårvang havde held til, selv med 10 mand til sidst, at få brudt rytmen, og tiden til at løbe ud. Det lykkedes ikke at få point, men der var mange fine præstationer rundt på banen, som kan tages med videre til den næste vigtige kamp mod Alheden, som spilles på Ulbjerg Stadion mandag d. 2. september kl. 18.30.

Dagens spiller med 4 stemmer blev Kasper Pedersen

Med sportslig hilsen

Brian Christensen
Sportschef, Ulbjerg IF

I sidste runde i serie 1, skulle UIF op mod Roslev IK, i en kamp uden betydning, idet begge hold var rykket ud. UIF ville slutte godt af og gå efter sejren. Det lykkedes til fulde, da man vandt sikkert med 4-0, og dermed efterlod gæsterne uden point overhovedet i sæsonen. UIF var i kontrol stort set hele kampen, og havde massivt spilovertag. Roslev var sjældne gæster i UIF feltet. Første scoring faldt efter 23 min, og blev scoret af Nicklas Astrup, som sikker udnyttede den fine fremlægning fra Anders Sørensen. Kort før pausen var rollerne byttet om, og Anders Sørensen havde sidste fod på, efter forarbejde af Nicklas. 3-0 blev det, da et hjørnespark ramte veteranen Jesper Jørgensen i panden. UIF kunne nu gå komfortabelt til pause.

2. halvleg og UIF fortsatte ufortrødent med bolden på fødderne hele tiden, og man fornemmede klart, at gæsterne skulle have tiden til at gå, og komme på sommerferie. Der faldt en ekstra scoring yderligere i 2. halvleg efter 17 min, da Anders Sørensen fandt Thomas Sterring tæt under mål. Kort før lukketid havde gæsterne deres absolut bedste mulighed, men afslutningen gik snert forbi opstanderen. Dog mente UIF keeperen, at han havde styr på tingene.!! heldigvis og UIF kunne køre et sikkert cleen sheet i hus, og tre meget fortjente point, og dermed lukke serie 1 sæsonen ned, og gå på sommerferie med lidt optimisme forud for efteråret. Herfra en stor tak til alle fremmødte tilskuere, som har fulgt os trofast i hele sæsonen.

Dagens spiller med 6 stemmer blev Nicklas Astrup

Med sportslig hilsen og god sommer

Brian Christensen
Sportschef, Ulbjerg IF


Nyheder

 • Kampreferat serie 2: Ulbjerg IK - Viborg Søndermarken

  Ulbjerg IF serie 2 havde senest besøg af... Læs mere
 • Kampreferat JS kvinder: Støvring - SUB09

  Støvring – SUB09 7-1 (4-0)4-1. Kathrine... Læs mere
 • Kampreferat JS kvinder: SUB09 - B52 Aalborg

  SUB09 - B52 2-2 (1-1)40.min. 1-1. Kathrine... Læs mere
 • Kampreferat serie 2: Bjerringbro IF - Ulbjerg IF

  Ulbjerg IF serie 2 skulle forsøge, at få endnu... Læs mere
 • Kampreferat JS kvinder: Tornby - SUB09

  Tornby – SUB09  2-4 (1-2)2.min. 0-1. Ida... Læs mere

Gå til toppen