Kampreferater

I sidste runde i serie 1, skulle UIF op mod Roslev IK, i en kamp uden betydning, idet begge hold var rykket ud. UIF ville slutte godt af og gå efter sejren. Det lykkedes til fulde, da man vandt sikkert med 4-0, og dermed efterlod gæsterne uden point overhovedet i sæsonen. UIF var i kontrol stort set hele kampen, og havde massivt spilovertag. Roslev var sjældne gæster i UIF feltet. Første scoring faldt efter 23 min, og blev scoret af Nicklas Astrup, som sikker udnyttede den fine fremlægning fra Anders Sørensen. Kort før pausen var rollerne byttet om, og Anders Sørensen havde sidste fod på, efter forarbejde af Nicklas. 3-0 blev det, da et hjørnespark ramte veteranen Jesper Jørgensen i panden. UIF kunne nu gå komfortabelt til pause.

2. halvleg og UIF fortsatte ufortrødent med bolden på fødderne hele tiden, og man fornemmede klart, at gæsterne skulle have tiden til at gå, og komme på sommerferie. Der faldt en ekstra scoring yderligere i 2. halvleg efter 17 min, da Anders Sørensen fandt Thomas Sterring tæt under mål. Kort før lukketid havde gæsterne deres absolut bedste mulighed, men afslutningen gik snert forbi opstanderen. Dog mente UIF keeperen, at han havde styr på tingene.!! heldigvis og UIF kunne køre et sikkert cleen sheet i hus, og tre meget fortjente point, og dermed lukke serie 1 sæsonen ned, og gå på sommerferie med lidt optimisme forud for efteråret. Herfra en stor tak til alle fremmødte tilskuere, som har fulgt os trofast i hele sæsonen.

Dagens spiller med 6 stemmer blev Nicklas Astrup

Med sportslig hilsen og god sommer

Brian Christensen
Sportschef, Ulbjerg IF


Ulbjerg IF serie 1 gæstede topholdet fra Nibe, som kunne fejre klubbens 100 års jubilæum. UIF havde intet at spille for, udover æren, hvorimod Nibe havde mere på spil i forhold til deres muligheder for oprykning. Så det var top mod bund, og det kunne desværre også til tider ses. Tingene går heller ikke UIF’s vej i tiden, og inden pausen måtte man tilføje to nye til skadeslisten. Allerede efter et kvarter kom hjemmeholdet foran med 1-0, et mål som med lidt god vilje nok godt kunne have været afværget af UIF defensiven. Efter den halve time kom topholdet fra Nibe yderligere foran, da de scorede med få minutters mellemrum og kampen var definitivt afgjort. De få sporadiske UIF muligheder kom i form af skud fra distancen, og ellers var man sjældne gæster i Nibe feltet.

2. halvleg fik en stille og rolig start. Nibe var tilfredse med tingene, og havde nok allerede tankerne henne ved deres store finale næste weekend, så de tog foden af gaspedalen. UIF skulle også bare have tiden til at gå, og undgå en større afklapsning, så 2. halvleg var lidt af en langgaber. Dog fik Nibe efter 26min scoret til 4-0, som blev kampens resultat, efter en fiks hjørnesparkskombination UIF kom fra kampen med skindet på næsen, og retter nu fokus mod sidste spillerunde mod Roslev, som spilles søndag kl 13.30 på Ulbjerg stadion.

Bedste spiller efter afstemning blev Kasper P med 7 stemmer.

Med sportslig hilsen
Brian Christensen

Sportschef, Ulbjerg IF

Ulbjerg IF serie 1 var på en svær udebane mod puljens tophold fra Aalborg Freja tirsdag før Grundlovsdag. Det var et tophold med revanche til gode, da UIF slog topholdet i det første møde i Ulbjerg. Revanche fik de, da topholdet fra Freja vandt med hele 7-0, efter at have ført med tre ved halvleg. De store cifre indikerer også stor forskel på de to hold, og igen denne gang var UIF slem ramt af afbud. Det gav debut til både Nicholas Masinda og Musa Kaka undervejs, men vi håber, at de på et andet tidspunkt igen kan prøve at snuse til 1. holdet, hvor betingelserne er bedre. UIF havde rokeret lidt rundt i lys af de mange afbud, men lige lidt hjælp det mod et veloplagt hjemmehold, som med fart og tempo hele tiden udfordrede UIF defensiven. På trods af de mange mål imod, var der flere fine redninger fra UIF keeperen. Det var en aften, hvor det hurtigt stod klart, at man ingen point ville få, så det drejede sig mest om, at komme hjem uden karantæne og skader. Det sidste lykkedes ikke for godt, da Nicklas Astrup allerede efter et kvarter måtte lade sig udskifte med et skadet håndled, og et skadestuebesøg til følge.

Der blev kæmpet det bedste man havde lært i en 2. halvleg, der var et langt pres mod Ulbjerg målet. Bedste spiller denne aften blev Morten Kjølhede Møller i målet med 6 stemmer.

Næste opgave er mandag 2. pinsedag kl. 14.00 hvor Skive IK kommer på besøg. Efter det opgør spiller serie 6 kl. 16.00 mod Hornum, og med en sejr er man tilbage i serie 5 fra efterårets begyndelse.

Med sportslig hilsen

Brian Christensen
Sportschef, Ulbjerg IF

Det var sidste udkald for Ulbjerg IF serie 1 i kampen mod Skive IK. En sejr og tre point skulle der til, hvis livet i serie 1 skulle bevares. Det projekt lykkedes langt fra, da gæsterne vandt kampen 2-5 efter en føring på 0-2 ved pausen. Allerede efter to minutter slog gæsterne til. En grov opspils fejl blev prompte udnyttet og SIK tog føringen. UIF kom dog bedre med, og havde også lidt muligheder, men spillet var præget af mange fejl og generelt et lavt tempo i boldomgangen. UIF bragte også SIK foran med to mål, da Sterring headede et frispark fra SIK ind omkring ørene på UIF keeperen, og nu var det først rigtigt op af bakke. UIF forsøgte hele tiden, men flere af afslutningerne gik over mål, og den sidste snert af farlighed manglede. SIK havde masser af boldbesiddelse, og et træt UIF mandskab havde det svært.

2. halvleg , og hjemmeholdet fik sig pustet op igen, men allerede efter tre min af halvlegen kom gæsterne foran med tre. Lidt liv fik man pustet ind i holdet igen, da formand Frandsen fik skubbet en tværbold i kassen til reducering til 1-3. Kort efter fik Sterring en kæmpe mulighed for en yderligere reducering, men flugteren landede i hækken bag målet. Indenfor et minut afgjorde SIK endegyldigt kampen med to scoringer, og det var kun kosmetik, at Tommy Grøn på straffe med 10 min igen af opgøret fik reduceret til 2-5 og dermed kampens resultat. Nedrykningen til serie 2 var en kendsgerning, og efter en skuffende indsats fra UIF, når man tager kampens betydning i betragtning. Der er nye slag og vinde, og næste opgave er ude mod topholdet fra Nibe, og kampen spilles lørdag d. 15. juni kl. 14.15.

Med sportslig hilsen

Brian Christensen
Sportschef, Ulbjerg IF

 

En ny vigtig hjemmekamp ventede Ulbjerg IF serie 1, denne gang var modstanderen Gundersted, som UIF altid har det lidt svært med. Det er ihvertfald længe siden de er blevet besejret, og der går desværre et stykke tid endnu. Gæsterne løb med sejren og de tre point efter en 1-2 udesejr. Som sædvanlig bringer Gundersted en masse fysik, og det havde UIF i kampens begyndelse det noget svært med. UIF var igen ramt af flere afbud grundet skader og ferie, så der blev igen rokeret lidt rundt, måske det var årsagen til den lidt bløde start fra hjemmeholdets side. Gæsterne var hele tiden farlige og nærgående, og da UIF tilmed fik tilkendt et noget tyndt gult kort til veteranen Jesper Jørgensen efter 26 min, men de resterende ti mand fik afværget undertalsperioden uden nævneværdige chancer til Gundersted. Der var ikke mange chancer at berette om til hjemmeholdet, og da Kasper Ambrosius skadet måtte lade sig udskifte kort før pausen så det lidt sort ud. Truppen er ikke for bred lige nu, men Nicolaj Jørgensen kom på banen og leverede et godt indhop i resten af kampen. Stillingen var 0-0 ved pausen.


2. halvleg og Gundersted havde stadig en masse afslutninger, og alle som en røg over mål. UIF stod igen i denne periode godt, og gæsterne var ikke så farlige længere., og da de tilmed fik gult efter 17 min, kom UIF langt bedre med. I overtal bragte UIF sig også foran i kampen, da kampens bedste spiller Anders Sørensen fra kanten af feltet med venstrebenet fladt scorede uden chance for keeperen. Vi var midt i halvlegen og UIF var ovenpå. Kort efter Gundersted var blevet fuldtallige, var det UIFs tur til at komme i skammekrogen. Med et kvarter igen af kampen fik Thomas Sterring gult for en for voldsom tackling, og denne gang var den ikke tynd, og den blev desværre skæbnesvanger for UIF. Hjemmeholdets forsvar kunne ikke holde stand, og og i undertalsperioden udnyttede gæsterne det to gange og snuppede alle tre point. UIF forsøgte at mobilisere et comeback, men kræfterne var væk og tiden løb stille og roligt ud. I sidste ende et ærgerligt nederlag, som nu gør tingene igen ser lidt sorte ud, og næste opgave er ude mod topholdet fra Aalborg Freja, som vi dog slog i det første møde på hjemmebane.

Med 10 stemmer blev Anders Sørensen ganske suverænt valgt til dagens bedste UIF spiller.

Med sportslig hilsen

Brian Christensen
Sportschef, Ulbjerg IF

Nyheder

 • Kampreferat serie 1: Ulbjerg IF - Roslev

  I sidste runde i serie 1, skulle UIF op mod... Læs mere
 • Kampreferat JS kvinder: Aabybro - SUB09

  Aabybro - SUB09  5-2  (3-0)3-1. Ida Velling3-2... Læs mere
 • Kampreferat JS kvinder: Holtet - SUB09

  Holtet - SUB09  1-0 (1-0)43.min. 1-0. Ena Klausen... Læs mere
 • Kampreferat serie 1: Nibe B - Ulbjerg IF

  Ulbjerg IF serie 1 gæstede topholdet fra Nibe,... Læs mere
 • Kampreferat serie 1: Ulbjerg IF - Skive IK

  Det var sidste udkald for Ulbjerg IF serie 1 i... Læs mere

Gå til toppen