Ulbjerg IF serie 2 gæstede fredag Hornbæk, og her kom sæsonens første nederlag, da hjemmeholdet vandt kampen med 2-0. En kort bane og et hjemmehold der stod dybt og kompakt, gjorde det vanskeligt for det gæstende tophold. Der var meget lidt rum og spille i og bagrum var næsten umuligt at finde, men det var nu engang dagens udfordring. UIF forsøgte og fik i en ensidig 1. halvleg også skabt et par store muligheder, som på en god dag skal give mål. Største mulighed tilfaldt Tommy Grøn som fik sin afslutning blokeret af en forsvarer. Men holdene kunne gå til pause uden scoringer, og Hornbæk var meget sjældne gæster i UIF feltet og havde ingen afslutning på mål i de første 45 min.


Det blev i den grad lavet om på i 2. halvleg, da Hornbæk efter et par udskiftninger havde et helt andet udtryk. Nu med langt mere fart, og UIF forsvaret blev sat på flere prøver. Begge hold blev kort inde i halvlegen ramt af 10 min udvisninger, til UIF var det Mads Hald for at bremse en lovende omstilling, og det gav endnu mere åbent spil. Morten Kjølhede måtte diske op med en fin redning, med lidt hjælp fra stolpen. Men hjemmeholdet var langt mere nærgående, og det holdt til kampens 63 min, hvor hjemmeholdet kom foran. Et frispark blev ved bageste stolpe nemt skubbet i mål, efter noget mangelfuldt opdækning i UIF defensiven. UIF måtte nu tage skeen i den anden hånd og tilbage i opgøret, og det udløste også et par fine muligheder, men som i første halvleg blev de enten blokeret i sidste øjeblik eller reddet på stregen. Som det så ofte er set, så scorer modstanderen i den anden ende og 2-0 og det lukkede mere eller mindre kampen. UIF forsøgte med lidt udskiftninger at sadle om, men slaget var tabt, og noget overraskende måtte man indkassere det første nederlag i hele foråret, men efter 2. halvleg vel egentlig ikke ufortjent.


Næste opgave er et vaskeægte topbrag på udebane mod Møldrup, og med en sejr kan Ulbjerg IF være tilbage i serie 1. Kampen spilles lørdag kl. 13.00


Med sportslig hilsen
Brian Christensen
Sportschef, Ulbjerg IF

 

Nyheder

 • Kampreferat serie 1: Kvik/Aalestrup IF - Ulbjerg IF

  Ulbjerg IF serie 1 skulle lørdag på besøg i Hvam o... Læs mere
 • Kampreferat jyllandsserien kvinder: Aalborg KFUM - SUB 09

  Aalborg KFUM - SUB 09 2-2 (2-1)35.min. 2-1. Ida Ve... Læs mere
 • Kampreferat jyllandsserien kvinder: SUB 09 - Aalborg Chang

  SUB 09 - Aalborg Chang 3-0 (2-0)10. min. 1-0. Sara... Læs mere
 • Kampreferat jyllandsserien kvinder: Sub 09 - AaB

  SUB 09 - AaB 1-3 (0-2)87.min. 1-3. Camilla Porup (... Læs mere
 • Kampreferat jyllandsserien kvinder: Støvring - SUB 09

  Støvring - SUB09 3-2 (2-2)1-1. Line Østergaard (st... Læs mere

Gå til toppen