Ulbjerg IF serie 2 gæstede lørdag Møldrup Stadion til et vaskeægte lokalbrag med rigtig meget på spil. Begge hold lå á point på førstepladsen inden dagens kamp. Ulbjerg kunne tage oprykningen med en sejr, hvor Møldrup med en større sejr også kunne rykke op, så rammerne var virkelig sat til en spændende kamp. Ulbjerg satte sig hurtigt på opgøret og spillede til tider rigtig flot pasningsspil. Der blev produceret flere chancer, men de blev desværre alle brændt. Tæt på var Thomas Sterring, Mads Hald og Anders Sørensen, men ind ville bolden ikke. I stedet kom Møldrup lidt bedre med og var også tæt på mål, da de fik et meget tyndt frispark på kanten af Ulbjerg feltet. Frisparket ramte undersiden af overliggeren. Kort før pausen kom Møldrup i front, da Ulbjerg keeper Morten Kjølhede Møller mistimede et udspark, som gav en friløber til Møldrup. Ærgerligt efter en første halvleg med klar Ulbjerg dominans.


Anden halvleg og Ulbjerg spillerne havde givet håndslag på at fortsætte med at trykke på Møldrup for en udligning. Spillet blev ikke helt så godt som i første halvleg, da Møldrup havde organiseret sig bedre på banen. Møldrup havde en enkelt tilfældig mulighed, da et indlæg blev snittet på ydersiden af stolpen. Kasper Ambrosius var et par gange sat i scene til store muligheder og især den sidste var stor, men Møldrup keeperen reddede mirakuløst til hjørne. Ulbjerg satsede nu alt og spillede på et tidspunkt med 2 forsvarsspillere. Det gav omstillinger til Møldrup og i en af disse måtte Kasper Fruergaard trække et gult kort. Reduceret til 10 mand blev der kæmpet videre og kort efter måtte Møldrup også trække et gult kort. Møldrup havde en kæmpe mulighed i 90. min. men angriberen sparkede selv i stedet for at spille på tværs. I stedet fik Ulbjerg hjørnespark i 93. min. og alle mand inkl. Ulbjerg keeper Morten Kjølhede Møller blev sendt frem i Møldrup feltet. Det LYKKEDES!!! Steffen Aaby fik pandet udligningen ind og jubelen kunne bryde løs. Udligningen var helt på sin plads efter en kamp, hvor Ulbjerg misbrugte et hav af chancer.


Steffen Aaby blev kampens spiller efter sin scoring i overtiden.

Ulbjerg IF kan nu selv afgøre oprykningen på lørdag, når man møder Skals FF i sidste kamp kl. 13.30 på Ulbjerg Stadion. Møldrup spiller fredag aften ude mod Foulum og Ulbjerg kender derfor sin skæbne inden sidste kamp.