Ulbjerg IF serie 2 sikrede sig i weekenden oprykning til serie 1 efter kun et halvt års fravær. Før kampen var man faktisk allerede sikret sig, da Møldrup ikke formåede at besejre Foulum aftenen inden. Derfor skulle arbejdet stadig gøres færdigt, og det blev det med en sikker 3-0 sejr efter en 1. halvleg uden scoringer.

Der var indløb med klubbens unge U7 spillere, og masser af tilskuere på stadion, så der var lagt op til fest. Ulbjerg måtte allerede efter 5 min lade veteranen Kim Sørensen udskifte med en forstrækning. UIF var i teten, men de første 20 min gav ikke mange chancer til nogen af holdene. Efter en halv time blev Skals reduceret til 10 mand efter et gult kort, og det gav nu chancer til UIF. Kort efter havde Mads Hald en flugter på overliggeren. Forsvarsspilleren Jakob Frandsen kombinerede sig igennem og alene igennem med keeperen, som dog fik afværget. Tommy Grøn var på det efterfølgende hjørne tæt på, men en 1. halvleg uden scoringer.

2. halvleg og Skals kom en anelse bedre med, og bl.a. et godt hovedstød fra Købke, men tættere kom gæsterne dog heller ikke. 60 min og UIF kom i front. En lang bold som Kasper A fik tilkæmpet og med lidt hjælp fra Skals forsvaret fik han bragt UIF i front. Få minutter senere kom UIF i omstilling, som Kasper A fik skubbet til siden, og her kunne Anders Sørensen uhindret sikkert score til 2-0. Det blev også 3-0, da Mads Hald med et fint oplæg fandt Tommy Grøn, som kunne skubbe læderet i nettet fra kort afstand. Kort efter gik han også på sommerferie efter han trak et gult kort. Sejren blev alligevel kørt sikkert i hus og endnu et clean sheet til samlingen.
Nu kunne propperne ryge af flaskerne og cigarerne blive tændt, og det var til tid til den store fest. Mads Hald blev med 8 stemmer dagens spiller for UIF.

Efter kampen udtalte træner Kasper Klavsen "jeg er meget tilfreds med indsatsen i dag, og 29 point vidner om en suveræn flot sæson" Vi ses i serie 1 !!!

Med sportslig hilsen
Brian Christensen

Sportschef, Ulbjerg IF