Ulbjerg IF gæstede tirsdag aften Freja park i Gundersted, og skulle forsøge at revanchere det klare nederlag senest mod Løgstør. Det lykkedes ikke ligefrem, og UIF måtte endnu engang indkassere et nederlag på 4-0. Alle vidste det var en svære udebane, men alligevel var UIF ikke klar fra start, og inden man havde set sig omkring, så førte hjemmeholdet 2-0, og ikke engang 10 min spillet. Kort efter havde UIF et drøn på overliggeren, men stadig ingen scoringer og ingen marginaler gik UIF’s vej. Hjemmeholdet var stadig meget nærgående, og flere gange var det tæt. Den halve time og efter et bold tab måtte Jakob Frandsen trække gult, og UIF i undertal. Gæsterne var kommet bedre med, og fik sat et par gode angreb sammen, og et sådan gav Anders Sørensen et fin mulighed far kanten af feltet, men 1. halvleg sluttede med 2-0 føring til hjemmeholdet. Fortjent og ikke et mål for meget.

2. halvleg og efter en god snak i pausen og lidt justeringer fik UIF langt bedre fat. Nu blev der løbet og kæmpet om hver en bold, og det så meget bedre ud, og UIF lignede et hold der kunne spille med. Dog var det ikke de store chancer man fremtvang, men selve attituden og indstillingen var ændret. Gundersted var meget tæt på en omstilling efter et UIF hjørne, men fik kæmpe store chance brændt. De sidste minutter lykkedes det dog hjemmeholdet at få øget scoren med yderligere to, så kampen fik et lidt træls afslutning og en sejr på 4-0 som på ingen måde kunne rokkes noget ved. Et andet stort lyspunkt, var den 2. halvleg som den kun 16 årige Christoffer Knudsen spillede. En solid og uimponeret indsats på højre back, og den unge mand fik også fortjent titlen som dagens UIF’er.

Næste opgave er på fredag hvor endnu et ubesejret hold gæster Ulbjerg Stadion i form af Højslev St. Kampen spilles kl. 19.00

Med Sportslig hilsen
Brian Christensen

Ulbjerg IF