Ulbjerg IF serie 1 skulle lørdag på besøg i Hvam og møde Kvik, som senest havde samlet 6 point efter en uge med to sejre. UIF havde haft en friweekend og senest en sejr over VFF. UIF var desuden hårdt ramt af skader og ferie. 5 mand fra den normale startopstilling var ude, så lidt københavner hjælp var tiltrængt. En hektisk kamp blev det, som endte uden vinder efter 1-1. UIF startede kampen bedst, og allerede i kampens indledning havde man to kæmpe muligheder, som ikke gav udbytte. Kvik valgte fra kampens begyndelse at stå meget dybt og afventende. 12 min og UIF fik bolden i mål. Et indlæg fra højre af Michael Ø Poulsen blev skubbet i mål af hjemmeholdets Thomas Nielsen. Sidst i halvlegen kom Kvik mere frem og bedre med, hvilket gav en friløber til hjemmeholdets lynhurtige Per Nielsen, som dog ikke fik scoret. Kort før pausen fik UIF udvist Jakob Frandsen, og efterfølgende fik Kvik endnu en kæmpe chance, som Morten Kjølhede i målet dog fik afværget, så man kunne gå til pause med en 0-1 føring.


2. halvleg, som UIF startede i undertal, lykkedes det hurtigt for Kvik at få udlignet. En høj bold bagest i venstre forsvarsside blev ikke clearet, og Per Nielsen kunne uhindret heade udligningen i mål. Kvik var nu toneangivende, og UIF halsede efter. Et gult kort midt i halvlegen til hjemmeholdet bragte UIF tilbage i opgøret. Alligevel formåede Kvik at få en friløber med en mand i undertal, igen uden succes. Tættest på kom UIF da et frispark på kanten af feltet blev sparket direkte i muren. Til sidst skulle UIF være lykkelige for, at det trods alt lykkedes at få et point med hjem, da Pauli Vendelbo sparkede langt over mål, i en ellers ganske fin position. Opgøret som nævnt 1-1 og et brugbart point kunne bringes med hjem. Med endnu et nederlag til Viborg FF endte man faktisk med at øge afstanden til 4 point til dem.


Bedste spiller var Thomas Ørris Poulsen med 8 stemmer, som dominerede stort på den centrale midtbane. Næste opgør er søndag på Ulbjerg stadion, hvor Thisted FC kommer på besøg.

Med sportslig hilsen

Sportschef, Brian Christensen