Ulbjerg IF serie 1 skulle søndag på besøg hos rækkens absolutte tophold fra Løgstør IF, og det var lidt med bange anelser før opgøret. UIF slap fint fra kampen, dog med et nederlag på 3-0 efter en 1. halvleg som endte uden scoringer. Foruden det var et ubesejret tophold på udebane, var UIF samtidig massivt ramt af afbud til kampen. Både skader og ferie spillede ind. I kampens første minut fik gæsterne en fin mulighed, dog uden og skabe en god start. Efterfølgende kom hjemmeholdet meget mere med, og havde i den næste periode en række store chancer, som dog ikke gav udbytte. Bl.a. flere gode redninger af dagens vikar i UIF målet Mathias "Higuita" Møller holdt gæsterne fra fadet. 36 min og en hurtig kombination på midten sendte Anders Sørensen alene af sted med mål, men et dårligt opspring og chancen sprang ud i sandet desværre. Op til pausen var der længere mellem hjemmeholdets tilbud.


2. halvleg og fra UIF’s vidste man, at nu kom der et nyt tryk fra hjemmeholdet, og desværre allerede efter 3 min kom hjemmeholdet foran. En Løgstør spiller kom først på et indlæg og scorede uden chance for UIF keeperen. Et kvarter senere blev kampen definitivt lukket, da topholdet fik tilkendt et lidt tyndt straffespark, som de udnyttede sikkert til 2-0. Nu frygtede man lidt en massakre, men det blev heldigvis kun til en enkelt scoring yderligere. Til sidst var UIF tættere på en reducering. da både Kasper A og Anders Sørensen havde lidt tilløb til chancer. Men det blev ikke, og som nævnt kunne UIF rejse hjem med et hæderligt nederlag til et stærkt Løgstør hold.


Dagens UIF spiller med 11 stemmer blev Mathias Møller i UIF buret. Næste opgave er på søndag hjemme på Ulbjerg Stadion, hvor Gundersted er modstanderen. Kampen spilles kl. 13.30

Med sportslig hilsen
Brian Christensen
Sportschef, Ulbjerg IF