Ulbjerg IF serie 1 havde lørdag besøg af Viborg FF på Ulbjerg stadion til en uhyre vigtig kamp i bundstriden i rækken. Særdeles flot oktober vejr og en utrolig flot kampbane dannede rammerne om en nervøs affære der endte uden vinder. Hjemmeholdet startede kampen skidt og nåede i første halvleg aldrig helt op vanlig niveau. Spillet hang ikke sammen og der blev sparket for mange bolde frem. Udeholdet havde lagt en taktik, hvor de var spildominerende og det lykkedes de med uden dog at skabe de helt oplagte chancer. Alligevel fik de en stor chance for at komme i front, da dommeren valgte at fløjte et særdeles tvivlsom straffespark efter en nærkamp i feltet. Til hjemmeholdets held blev straffesparket hamret på overliggeren og pausestillingen var derfor 0-0.


Hjemmeholdet kom ud til anden halvleg langt bedre og fik sat flere gode angreb sammen. Allerede 5 minutter inde i anden halvleg kunne Kasper Kjølhede Pedersen bringe hjemmeholdet i front efter godt forarbejde af Mads Hald. Desværre kunne hjemmeholdet ikke holde momentum og VFF blev igen det dominerende hold og Ulbjerg kom for langt tilbage og stå. Ca. midtvejs i halvlegen kom udligningen. UIF reagerede for langsomt efter et hjørnespark og det efterfølgende indlæg blev pandet i nettet af en VFF angriber. Hjemmeholdet havde svært ved at svare igen og levede mest på omstillinger. 10 min. før tid var Kasper Kjølhede Pedersen tæt på at sikre sejren, men han fik overplaceret sin afslutning. Mere blev det ikke til udover Kasper Ambrosius gule kort for brok kort før tid.

Endnu 1 point på kontoen men der forbliver spænding til sidste runde i forhold til nedrykningen i rækken. UIF er oversidder næste weekend, hvorfor sidste turneringskamp er hjemme på Ulbjerg stadion lørdag den 3. november kl. 13.30.

Adam Ceesay og Tommy Grøn Christensen blev efterfølgende valgt til dagens UIF’ere. 

Nyheder

 • Ny bestyrelse i Ulbjerg IF

  På den ordinære generalforsamling i Ulbjerg IF den... Læs mere
 • Træningsstart + Generalforsamling 2019

 • Kampreferat serie 1: Ulbjerg IF - Kvik/Aalestrup IF

  Ulbjerg IF serie 1 skulle lørdag i kamp for sidste... Læs mere
 • Kampreferat jyllandsserien kvinder: AaB - SUB09

  AaB - SUB09 6-0 (3-0) HOLDOPSTILLING:Sanne Pederse... Læs mere
 • Kampreferat serie 1: Ulbjerg IF - Viborg FF

  Ulbjerg IF serie 1 havde lørdag besøg af Viborg FF... Læs mere

Gå til toppen