Ulbjerg IF serie 1 skulle på besøg hos Gundersted torsdag aften, som var tredje udekamp i træk, og som desværre også udløste tredje nederlag, og stadig ikke med nogen UIF scoringer til følge. Kampens resultat blev en hjemmesejr på 2-0 efter en føring på 1-0 ved pausen. Kampen var ellers en lige og tæt affære, som dog blev afgjort af et hjemmehold som var mere effektive og kyniske med deres muligheder i feltet. UIF havde kort før pausen bolden på stolpen, men Sterring var i offside ifølge linjedommeren og den store chance, som var en tværaflevering fra Anders Sørensen, forblev uudnyttet. Alligevel nåede Gundersted at bringe sig foran inden pausen. Et ugeneret indlæg blev headet i mål ved bageste stolpe, hvor keeper og forsvar så lidt tøvende ud.

2. halvleg og UIF måtte kæmpe videre og forsøge at fremtvinge chancer og muligheder for en udligning. Forudsætningerne blev bedre, da Gundersted fik tildelt gult, i en situation hvor UIF lejren appellerede for rødt, men det var dommeren ikke enig i. Perioden i overtal udløste ikke mange chancer, og desværre måtte man udskifte en skadet Anders Sørensen. UIF havde masser af boldbesiddelse, og forsøgte hele tiden, dog uden at skabe noget nævneværdigt. Største chance faldt efter 67 min og var til hjemmeholdet, som dog ikke formåede og udnytte den store mulighed efter en hurtig omstilling. Kampen fik sin afgørelse, da Gundersted scorede til kampens resultat med 8 min igen. Et indirekte frispark, som også vakte en del undren blandt UIF spillerne, som først blev reddet af Morten Møller i UIF buret, men riposten var hjemmeholdet hurtigst over, og kampen var afgjort.


Efter kampen stemte spillere og ledere Mads Hald ind som kampens spiller med 8 stemmer. Næste opgave er en hjemmekamp (endelig) hvor de nye klubhus faciliteter skal tages i brug. Topholdet fra Aalborg Freja gæster Ulbjerg Stadion onsdag d. 17 April kl. 18.30


Med Sportslig hilsen


Brian Christensen
Ulbjerg IF