Ulbjerg IF serie 1 skulle allerede to dage efter kampen i Skive, igen i ilden, og denne gang et nyt besøg af et tophold i form af Nibe B. Det gik ikke meget bedre og UIF endte med en lussing på 0-4, efter at gæsterne førte ved pausen med 0-2. Oplægget lød inden kampen, at man skulle passe på gæsternes fart i front. Det havde man glemt efter halvandet minut, og gæsterne var i front. UIF fik kort efter en stor chance for at udligne, men Thomas Sterring fik ikke ordentlig træf på sit hovedstød. Nibe var hele tiden farlige, og med masser af speed i benene var det hele tiden en udfordring for hjemmeholdets forsvar, som ofte var på hælene. Den ene halvstore chance afløste den anden, og det var et mirakel, at gæsterne ikke fik udbygget deres føring. Desværre lykkedes det efter en fejl i UIF defensiven, hvor en for kort tilbagelægning af Jakob Frandsen blev opsnappet og driblet i et tomt mål. UIF kunne gå til pause bagud med to, og efter en sløv 1. halvleg.


2. halvleg og UIF kom bedre med, og fik spillet skubbet lidt længere op. Man håbede på en hurtig reducering, og dermed skabe lidt spænding tilbage i kampen. Efter 5 min kom muligheden også, men riposten fra et skud af Anders Sørensen, fik Thomas Sterring ikke udnyttet, og da Nibe tilmed fik tildelt et gult kort kunne UIF ikke udnytte fordelen. Kræfterne slap op og gæsterne scorede igen efter en halv time til 0-3. Nu var det hele afgjort, og kampen skulle bare gå sin gang, men til sidst fik Nibe tildelt et straffespark, som de sikkert udnyttede til kampens resultat 0-4. En skidt indsats fra hjemmeholdets side, og stensikre tre point til Nibe B.

Næste opgave for UIF er på udebane mod Roslev, og det er mandag d. 13 Maj kl. 19.00. 4 stemmer var der til både Anders Sørensen og Jakob Frandsen.


Med sportslig hilsen
Brian Christensen
Ulbjerg IF

Nyheder

 • Kampreferat JS kvinder: SUB09 - Aalborg Freja

  SUB09 – Aalborg Freja  3-2 (3-1)1-1.    Kathrine... Læs mere
 • Kampreferat serie 1: Ulbjerg IF - Roslev

  I sidste runde i serie 1, skulle UIF op mod... Læs mere
 • Kampreferat JS kvinder: Aabybro - SUB09

  Aabybro - SUB09  5-2  (3-0)3-1. Ida Velling3-2... Læs mere
 • Kampreferat JS kvinder: Holtet - SUB09

  Holtet - SUB09  1-0 (1-0)43.min. 1-0. Ena Klausen... Læs mere
 • Kampreferat serie 1: Nibe B - Ulbjerg IF

  Ulbjerg IF serie 1 gæstede topholdet fra Nibe,... Læs mere

Gå til toppen