Ulbjerg IF serie 1 var på en svær udebane mod puljens tophold fra Aalborg Freja tirsdag før Grundlovsdag. Det var et tophold med revanche til gode, da UIF slog topholdet i det første møde i Ulbjerg. Revanche fik de, da topholdet fra Freja vandt med hele 7-0, efter at have ført med tre ved halvleg. De store cifre indikerer også stor forskel på de to hold, og igen denne gang var UIF slem ramt af afbud. Det gav debut til både Nicholas Masinda og Musa Kaka undervejs, men vi håber, at de på et andet tidspunkt igen kan prøve at snuse til 1. holdet, hvor betingelserne er bedre. UIF havde rokeret lidt rundt i lys af de mange afbud, men lige lidt hjælp det mod et veloplagt hjemmehold, som med fart og tempo hele tiden udfordrede UIF defensiven. På trods af de mange mål imod, var der flere fine redninger fra UIF keeperen. Det var en aften, hvor det hurtigt stod klart, at man ingen point ville få, så det drejede sig mest om, at komme hjem uden karantæne og skader. Det sidste lykkedes ikke for godt, da Nicklas Astrup allerede efter et kvarter måtte lade sig udskifte med et skadet håndled, og et skadestuebesøg til følge.

Der blev kæmpet det bedste man havde lært i en 2. halvleg, der var et langt pres mod Ulbjerg målet. Bedste spiller denne aften blev Morten Kjølhede Møller i målet med 6 stemmer.

Næste opgave er mandag 2. pinsedag kl. 14.00 hvor Skive IK kommer på besøg. Efter det opgør spiller serie 6 kl. 16.00 mod Hornum, og med en sejr er man tilbage i serie 5 fra efterårets begyndelse.

Med sportslig hilsen

Brian Christensen
Sportschef, Ulbjerg IF