Ulbjerg IF serie 2 skulle på en svær udekamp søndag mod Kjellerup, som blev afviklet på deres fine kunstgræsbane. Igen med en del afbud/skader, dog uden det skal lyde som en undskyldning, men det var lidt med bange anelser man drog afsted. Det blev endnu engang ikke til point, men en godkendt indsats, som kun udløste et 2-1 nederlag efter 1-1 ved pausen.  UIF kom hurtigt foran, da Nicklas Astrup brød igennem og blev fældet i feltet. Tommy Grøn Christensen udnyttede sikkert muligheden og føring til UIF. Føringen holdt dog kun få minutter , og så havde Kjellerup udlignet til 1-1. Efterfølgende var der en solid dominans til hjemmeholdet, men UIF kæmpede alt de kunne og reddede stormen af. Som halvlegen gik kom UIF igen bedre med, og man så et enkelt skud fra distancen fra Tommy var det eneste, som UIF kunne byde ind med. 1-1 ved pausen.

2. halvleg og UIF kom igen under et massivt pres. Hjemmeholdet sad på spillet og de chancer der var, tilfaldt Kjellerup. Men UIF fightede igen det bedste de havde lært, og holdt også stand de første 20 minutter. Så kom afgørelsen, et langskud blev høvlet op i hjørnet, uden chance for Morten Kjølhede i UIF buret. Der var ingen chancer at skrive om til UIF i 2. halvleg, og man gjorde sig klar til at satse til sidst, da dommeren dømte et meget tyndt straffespark til Kjellerup, og samtidig en følgestraf til Adam Ceesay med gult, som alle omkring holdet var ganske uforstående overfor. UIFs keeper hoppede til den rigtige side, og UIF var stadig i live i kampen, men det sidste sats blev dog lidt uden effekt med en mand i undertal.

Endnu et knebent nederlag , men indsatsen og attituden så fin ud. Dette skal bringes med videre til næste kamp, som er søndag på hjemmebane mod topholdet fra Kvik/Aalestrup. Kampen spilles kl. 17.00.

Med sportslig hilsen

Brian Christensen
Sportschef, Ulbjerg IF

Nyheder

 • Kampreferat serie 2: Viborg Søndermarken - Ulbjerg IF

  Vind eller forsvind, det var vilkårene for... Læs mere
 • Kampreferat JS kvinder: SUB09 - Støvring

  SUB 09 – STØVRING 2-2 (1-1)36. min. 1-1. Sandra... Læs mere
 • Kampreferat serie 2: Ulbjerg IF - Bjerringbro IF

  Årets sidste hjemmekamp var en vigtig en af... Læs mere
 • Kampreferat JS kvinder: B52 Aalborg - SUB09

  B52 – SUB09  6-1 (3-1)1-1.    Ida Velling... Læs mere
 • Kampreferat serie 2: Alhedens IF - Ulbjerg IF

  Søndag middag var Ulbjerg IF serie 2 forbi... Læs mere

Gå til toppen