Årets sidste hjemmekamp var en vigtig en af slagsen. På besøg kom Bjerringbro IF, og kun en sejr ville kunne bruges. Dette gjaldt for begge mandskaber, så en rigtig skæbnekamp var i vente. UIF løb heldigvis med sejren, som lød på 3-0, efter 1-0 føring ved pausen. Bjerringbro kom klart bedst ud til kampen, og hjemmeholdet var bagud i tanke og handling, hvilket desværre er set før. Efter det første kvarter kom UIF klart bedre med, og fik også presset spillet op gæsternes banehalvdel. Ingen nævneværdig store chancer til nogle af holdene. Måske lidt nervøsitet der skulle rystes af. Stille og rolig satte UIF sig på kampen, og nu kom chancerne. Et hovedstød på overliggeren af Tommy Grøn efter 34 min. Kort før pausen kom føringen til hjemmeholdet. En fiks hælvaflevering fra Christoffer Knudsen endte hos Kasper A, som sparkede på mål, og med lidt hjælp fra keeperen var UIF nu i front.

2. halvleg. Og aftalen i pausen lød på at gå efter mål nr. 2. Det gjorde man og UIF var det bedste hold i 2. halvleg. Man omstillede på livet løs, og havde masser af muligheder. I den anden ende var Bjerringbro sjældne gæster, og UIF defensiven havde styr på tingene. Efter 56 min blev Kasper A sendt afsted på en friløber, men hans afslutning blev pareret, dog var Tommy Grøn fulgt med og kunne med lethed skubbe bolden i et tomt mål. 2-0 til UIF, og der var kontrol over tingene. Samme mønster gjorde sig gældende efter 77 min. Afsted med Kasper A, og hans fine bold tilbage i feltet blev sikkert eksekveret af Tommy Grøn endnu engang. Kampen var afgjort, og skæbnen beseglet for Bjerringbro, som også blev lidt frustreret og fik lidt gule kort i kampens afslutning. Målsætningen for dagens kamp var opnået. En sikker sejr, og dermed holde liv i håbet om overlevelse i serie 2.

Vi kan nu gå ind til en uge med en spændende kamp i vente på lørdag kl. 13.30, hvor man spiler i Viborg Søndermarken. Blandt flere gode præstationer blev Kasper A med 4 stemmer dagens spiller.

Med sportslig hilsen

Brian Christensen, Sportschef, holdleder og journalist
Ulbjerg IF