Ulbjerg IF serie 3 gæstede fredag aften Bjerringbro, i en kamp som skulle spilles på kunstgræs i august måned. Et vigtigt opgør for begge hold i deres bestræbelser på at følge topholdet fra Skals. Med resultatet 1-1 kunne de måske endda være mest tilfredse. UIF søgte oprejsning efter weekends sidste kamp, hvor indsatsen var mindre god. Modstanden denne weekend var også markant bedre, og det kom der en rigtig god serie 3 kamp ud af.
Kampens indledning var det hjemmeholdet der dominerede, dog uden nævneværdige muligheder, hvorimod UIF hele tiden søgte den dybe bold som kunne blive farlig. Der var hele tiden muligheder bagved hjemmeholdets høje forsvarslinje, men det rigtige tilløb til en stor chance kom aldrig. Bjerringbro fik gult midt i halvlegen af kampens noget emsige dommer, og i samme minut havde de deres største chance, men Morten Kjølhede i UIF målet fik afværget. Kunne UIF ikke selv skabe chancer, så kunne Bjerringbro hjælpe til. Pludselig stod David P med bolden alene med keeperen og scorede sit første mål i UIF trøjen. Oplæg på denne scoring tilfaldt hvis en af hjemmeholdet forsvarer.

2. halvleg og UIF kom godt ud fra pausen. Flere gode muligheder for at øge føringen blev ikke omsat. En lang bold nede fra UIF keeperen var Tommy G Christensen tæt på at komme alene igennem på. Kort efter var det Niclas Astrups tur men hans afslutning blev reddet. Som man stod med en fornemmelse af, at UIF havde godt styr på tingene kom udligningen. En lang fremlægning blev ikke clearet ordentlig i UIF forsvaret og Bjerringbro havde udlignet. UIF svarede hurtigt igen, og kun en kanonredning fra hjemmeholdets keeper, forhindrede et velplaceret frispark fra Tommy G C i at gå i nettet. Herefter overtog hjemmeholdet initiativet, og flere gange brændte det for alvor på, men en velspillende UIF keeper tog godt fra sig, og hvor en dobbeltredning sprang i øjnene. En enkelt gang fik han dog hjælp af David P som sparkede bolden væk på stregen. UIF var i denne periode under pres, og der skulle kæmpes for det ene point. Det udløste i sidste minut et gult kort til Kasper Fruergaard, men UIF fik et point med hjem fra en svær udebane.

Næste opgave er tirsdag hvor endnu en svær udebanekamp venter, da UIF gæster topholdet fra Skals FF. Kampen spilles kl. 18.30

Med sportslig hilsen
Brian Christensen