Ulbjerg IF serie 3 skulle søndag 5 km syd på til lokalopgøret mod naboerne fra Borup. Et kig i tabellen, og man kunne se det var en vigtig kamp for begge hold, udover håneretten i et stykke tid, så var der også vigtige point på spil. UIF skule tilbage på sporet efter tre kampe uden en sejr. Det kom man, eftersom UIF kunne drage hjem med alle tre point efter en 1-2 sejr. Starten var langt fra prangende og hjemmeholdet var klart bedst i indledningen, og bragte sig også i front efter få minutter. En dyb stikning igennem UIF forsvaret, blev sikkert udnyttet af Niklas Mortensen, som var dukket op til dagens kamp. UIF havde svært ved at skabe noget overhovedet, og der manglede vildskab og gejst, og i den anden ende var hjemmeholdet i flere tilfælde ganske nærgående. Stille og roligt kom UIF bedre med og indstillingen ligeledes, og det var et fint gennemspillet angreb, som førte til udligningen kort før pausen. Tommy G. Christensen kom højest på indlægget og kunne dirigere indlægget i nettet med pandebrasken. 1-1 ved pausen.

2. halvleg og UIF kom langt bedre ud, og styrede begivenhederne, og efter 4 min gentog billedet sig, og Tommy G. Christensen kunne bagerst i feltet ugenert igen heade kuglen i nettet efter et skarpt indlæg fra Kasper P. De hvide naboer fra nord dominerede nu kampen og sad rimeligt sikkert på kampen, den smalle føring taget i betragtning. Der var flere muligheder for at udbygge, også for Tommy for et hattrick, men det lykkedes ikke, og Borup var kun sporadisk farlige på hjørnespark. Det hele blev lidt nervøst til sidst, men UIF kunne fortjent løfte armene og tage de tre point med hjem.

Efter kampen blev dagens dobbelte målscorer TGC med 5 stemmer valgt til dagens bedste UIF spiller. Næste opgave er en hjemmekamp mod ØK, som spilles på Ulbjerg stadion søndag kl. 16.15

Med sportslig hilsen

Brian Christensen, Ulbjerg IF