Ulbjerg IF serie 3 var søndag forbi Løgstrup og møde de lokale helte fra Ravnsbjerg/Løgstrup, samtidig var der officiel indvielse af det nye stadion navn Seier Park, og med besøg af hovedpersonen selv. Så stoppede gæstfriheden også fra UIFs side, da de vandt kampen ganske sikkert med 6-1 efter en føring på 4-0 ved pausen. Allerede inden det første minut var kommet på måltavlen førte UIF. Fra kanten af feltet scorede Anders Sørensen sikkert, og så var man kommet godt i gang. Ti minutter senere var mønstret det samme, da veteranangriberen Erik Nygaard med højre udplacerede hjemmeholdets keeper. UIF var i kontrol og sad stor set på al boldbesiddelsen. Flere fine angreb blev sat i gang og med god tålmodighed. RL var sjældne gæster foran UIFs mål og det var sparsomt hvad de tilspillede sig. Efter 36 min sendte Anders Sørensen en fin bold i dybden til David P, som hældte bolden ind i hovedet på Nygaard, og sølvræven svigtede ikke og headede bolden i nettet. Kort før pausen sendte Kasper P et frispark direkte i kassen og UIF kunne gå til pausen med en solid føring.

2. halvleg og UIF kom skidt ud fra teen, og gav lidt initiativ til hjemmeholdet, og de fik reduceret på et hovedstød efter frispark, og dermed ingen cleen sheet denne gang. UIF kom efterhånden i gang igen, og satte sig på spillet igen. Det gav et par gode muligheder til Christian Boel, men desværre fik midtbanemotoren ikke udnyttet de fine oplæg. Det gjorde Niclas Astrup til gengæld, da også han fra kanten af feltet udplacerede hjemmeholdets keeper. Der var nu igen fuldstændig styr på tingene, og RL havde for længst smidt håndklædet i ringen. UIF sluttede kampen af med et mønster angreb. Bolden gik rundt i sikre kombinationer inden Sterring blev sendt afsted på kanten og hans superfine flade indlæg blev mødt af Adam Ceesay, som konsekvent sendte læderet i op i nettaget. En fremragende afslutning på kampen, og  UIF endte også med at vinde 2. halvleg. En sikker Seier !! ha ha Balle.

Med kæmpe store stemmetal blev Thomas Sterring  kåret som bedste UIF spiller. Næste opgave er fredag kl 17.00 på hjemmebane mod puljens absolutte tophold fra Skals FF

Med sportslig hilsen
Brian Christensen