Ulbjerg IF serie 3 havde senest besøg af Rosendal IK, som bekendt trænes af den tidligere UIF træner og spiller, Per Sørensen, og han kunne sammen med hans unge mandskab, tage turen retur til forstaden af Hobro med en 2-3 sejr. Vinderen af opgøret kunne samtidig indtage puljens 1. plads. Så en del var på spil.
UIF havde til kampen flere afbud og skader, så det gav lidt rokeringer, og der var flere på nye positioner. UIF var i første halvleg i modvind, og det var også gæsterne som tog teten, og pressede hjemmeholdet tilbage. Det var dog uden de store åbne målchancer til følge, undtaget en enkelt fin parade af UIF keeperen. UIF havde svært ved at få spillet til at hænge sammen og mange svære bolde til hinanden gjorde det vanskeligt. Midt i halvlegen gik det galt for hjemmeholdet, og inden for få minutter havde Rosendal scoret to gange. Deres udsendte reporter på stedet stod dog godt placeret ved det første mål, og det var tyk offside af flere omgange, men lidt protester hjalp ikke. UIF måtte længere frem på banen, og det gav også kort efter en kæmpe mulighed, da to gode hovedstød blev af Rosendal reddet på stregen. Næste gang gik det ikke, og Tommy Grøn kunne reducere på hovedstød, og give hjemmeholdet en livline. I de sidste sekunder af 1. halvleg var UIF tæt på, men to gange fik gæsterne sparket væk på stregen. Pause og føring på 1-2 til Rosendal.

2. halvleg og nu skulle der fremtvinges en udligning, og nu med medvind i ryggen. Men det startede skidt, og lidt koks i UIF defensiven betød, at gæsterne udbyggede føringen og kom på 1-3. Men igen fik UIF en hurtig livline, da Tommy Grøn direkte på opgiver sparket sendte kuglen direkte ned i kassen, godt hjulpet af medvinden. Et flot spark. UIF havde stadig god tid til at få udlignet, men der var få chancer i kampen, og trods flere tilløb blev det ikke til mere. UIF måtte indkassere forårets første nederlag. Nye slag venter og allerede tirsdag venter der en ny opgave, når holdet gæster Møldrup stadion.

Med sportslig hilsen

Brian Christensen