En svær udekamp ventede Ulbjerg IF serie 3, da man gæstede Tinghøj stadion til opgøret mod Doense/Vebbestrup (DVIF). En sejr var påkrævet for at holde trit med topholdet fra Valsgård efter man smed point senest i hjemmekampen mod Møldrup. Det lykkedes desværre ikke, da man måtte forlade kampen med et nederlag på 2-0. Det var en 1. halvleg hvor man tydeligt kunne se en forbedret indstilling og tilgang til kampen. Opgøret bølgede frem og tilbage, og der var muligheder i begge ender. Hjemmeholdet fik tildelt gult kort midt i halvlegen, dog uden det gav et større overtag til UIF. Som man indstillede sig på uafgjort efter 1. halvleg kom hjemmeholdet foran. Et skud fra lang afstand gik desværre under Morten Kjølhede Møller i UIF målet og føring til 1-0 til hjemmeholdet. Et skud som normalt ikke smutter ind, så en lidt ærgerlig afslutning på en ellers godkendt halvleg.

2. halvleg blev desværre ikke så god som de første 45 min. UIF blev presset godt tilbage af et aggressivt hjemmehold, som aldrig gav UIF ro. Kort inde i 2. halvleg kom afgørelse, da hjemmeholdets topscorer ganske uhindret fik og lov og afslutte i feltet efter en kort dribletur. Nu bagud 2-0 og kort efter et gult kort til David Pedersen, så det svært ud for UIF, som sjældent var på besøg i hjemmeholdets flet. Man skabte i denne periode meget lidt, og man så et træt UIF hold. Endnu en udvisning til Mads Kristensen gjorde det svært til sidst og få mobiliseret et pres der kunne give en reducering. UIF var blevet kæmpet ned af DVIF, som fortjent kunne putte tre point på kontoen.

Med de seneste resultater skal man nu kæmpe for at bevare 2. pladsen, og næste mulighed er allerede på lørdag d. 12. juni kl. 13.30 på udebane mod Rosendal.

Med sportslig hilsen

Brian C