Ulbjerg IF serie 3 skulle fortsætte de gode takter fra weekendens sejr over Doense/Vebbestrup, da holdet onsdag drog til engen i Låstrup for at spille lokalbraget mod Borup IF. Et godt organiseret UIF mandskab kunne med en 2-0 sejr og en god indsats sætte endnu 3 point ind på kontoen. Stadionuret havde ikke engang rundet 1 minut før UIF kom i front, da Anders Sørensen opfangede en for kort tilbageaflevering i Borups forsvar. Borup forsøgte med flere lange bolde, hvilket UIF forsvaret havde fuldstændig styr på og var forberedte på. UIF fik til tider sat fornuftige angreb sammen og havde muligheder for yderligere et par scoringer i første halvleg med store chancer til både Martin Nonbo og Kasper Fruergaard. UIF kunne gå til pause med en 1-0 føring.


2. halvleg og UIF overlod lidt mere initiativ til Borup. Alligevel var til UIF der kom på 2-0 i starten af 2. halvleg efter et godt angreb, hvor en tværaflevering landede for fødderne af fødselar Kasper Ambrosius, som sikkert sparkede bolden i kassen. UIF arbejdede videre og kræfterne blev mindre på den våde og tunge bane. Holdet kom lidt for langt tilbage og stå på banen og Borup havde bolden mest dog uden at skabe nogle chancer. Det blev en noget rodet affære i resten af kampen. Borup var aldrig for alvor tæt på en reducering, men havde alligevel en afslutning efter hjørne der blev blokeret af en UIF spiller. I kampens afslutning fik Nicolai Eskesen præsenteret et gult kort og kort efter fløjtede dommeren kampen af og UIF kunne juble over endnu en sejr i lokalopgøret.


Bedste mand på dagen blev Christoffer Knudsen med 7 stemmer efter en god indsats på venstre back. Cadeau til Borup IF for at have fået Hancock fadøl. Sådan en smager bare dejligt som vinder øl.


Næste opgave for serie 3 er endnu et lokalbrag, når Skals FF på lørdag gæster Ulbjerg med kampstart kl. 13.30