Ulbjerg IF serie 3 tog lørdag imod lokalrivalerne fra Skals FF til det andet lokalopgør i samme uge efter onsdagens sejr i Borup. To hold som har nødt hinanden en del gange i de seneste år, så der var lagt op til en spændende dyst med vigtige point på spil. Det blev en yderst lige kamp, som endte med resultatet som det startede 0-0.


Begge holds defensiv stod rigtig godt og det blev en til tider taktisk affære med meget spil på midten af banen. UIF var igen ramt af afbud og måtte undvære Kasper Fruergaard, Martin Nonbo og Tommy Grøn Christensen, men heldigvis var de 14 på holdet klar med arbejdshandsken. Første halvleg blev uden nævneværdige chancer til nogle af holdene, som derfor kunne gå til pause med 0-0.

2. halvleg blev på mange måder identisk med 1. halvleg. Begge hold forsøgte at sætte angreb sammen uden det rigtig blev farligt. Det blev mest til skud udefra eller indlæg der var upræcise. UIF blev dog ramt af en skade til Jakob Fransen og måtte rokere rundt, således Adam Ceesay kom ind i midterforsvaret. Adam måtte senere også udgå fra kampen, da han følte sig svimmel. Det ændrede dog ikke kampbilledet, der stadig var meget lige og kampen kunne fløjtes af med et remis og 1 point til hvert hold.


David Pedersen kunne efterfølgende lade sig kåre til kampens spiller med 4 spiller efter en solid indsats i midterforsvaret. Næste kamp er fredag aften, hvor Ulbjerg IF tager imod Rosendal på Ulbjerg Stadion kl. 18.30.