Ulbjerg IF serie 3 stod med en uhyre vigtig kamp på hjemmebane mod Aars IK. I den tætte serie 3 pulje er sejre og dermed tre point meget vigtige. Det fik ingen af holdene, da kampen endte uafgjort 2-2. UIF var meget i boldbesiddelse i kampens begyndelse, og uden at skabe noget nævneværdigt. Det blev aldrig ført igennem, dog et enkelt stolpeskud fra Tommy G C. En enkelt gang var gæsterne fra Aars nærgående, men uden scoring. Der faldt dog en i 1. halvleg, og det var til UIF, da Nicklas P Madsen fik skubbet bolden ind over stregen kort før pausen. 1-0 føring til UIF ved pausen.

2. halvleg og nu var det Aars som var bedst fra starten, og var tætte på med et skud på overliggeren, og efterfølgende en god redning fra Morten i UIF buret, da gæsterne igen var nærgående. Efter et kvarter gik den heller ikke længere, da Aars fik udlignet på et hovedstød efter hjørne. I denne periode af kampen blev der investeret og løbet for lidt af hjemmeholdet, og Aars tillod sig samtidig at tage føringen, da et skud fra distancen susede op i hjørnet uden chance for UIF keeperen. Nu skulle UIF frem på banen, og jagte udligningen for point. Med 5 min igen lykkedes det, da en bold dumpede ned for fødderne af David Pedersen, som resolut bankede kuglen i nettet. Da Aars tilmed fik et gult kort for en hård tackling, blev jagten intensiveret endnu mere, men det blev kun til et par sporadiske hovedstød inden dommeren fløjtede kampen af. Så et enkelt point blev det trods alt til.

Dagens bedste for hjemmeholdet blev Kasper Fruergaard med 6 stemmer. Næste opgave der venter er en udekamp på søndag mod Doense/Vebbestrup kl. 13.30.


Med sportslige hilsner
Brian Christensen